![]() |
Izasao ForceWare 91.47
|
Koristim još uvijek XTreme-G 85.96, pa ako me neko razuvjeri za pomak i navede konkretne razloge odo i ja na 91.XX
|
Koliko sam ja vidio na stranim forumima ne isplati se prelaziti osim ako imaš seriju 6 i jako ti je važno imati TSAA.
|
Citiraj:
|
meni ima manje frejmova sa 85 96 nego sa predzadnjim 91 xx tak da neznam nekako sam u dilemi.
bolji su mi ovi xg jer mi je slika mlo ljepsa ali opet imam 3-5 fpsa manje ... :( |
3-5 fps manje na koliko fps-a? Ak je na 100 onda bolje ostaviti, ako je na 20 onda bolje ne :D
|
s XTreme-G 85.96 mi ne radi Q3 al ostalo ide malo brze
|
ja sam na Xtreme-g 91.45 nisu loši,imaju i podršku za purevideo,ali ne mogu normalno pokrenuti serious sam 2 sada ne znam da li je to zbog njih,pokušat ću kada dođe neka malo veća verzija opet
|
Mislim da to ima veze sa hardwareom, na elsinoj stranici za novije kartice 7xxx, preporucaju novije drivere a za sve starije one prije.
Vjerojatno starije kartice gube na prerformansama sa novijim driverima ili ne dobijaju ništa, iako nisam testirao, osustao sam od toga dok sam jos imao TNT2, a tamo sam detaljno testirao, i sa najboljim driverima(tad bilo 2.08) sam imao 30% bolje rezultate u odnosu na najnovije. Citiraj:
|
kak mislis imaju podrsku za pure video? jel to imaju original noviji isto ili?
Kaj ne treba posebno instalirat pure video? Citiraj:
|
Svi driveri serije 9.xx imaju podršku za purevideo ali ga treba dodatno instalirati...
Mene zanima - ako je netko isprobao ove nove drivere - je li popravljen bug sa prikazom videa na TVu tj. da li driver i dalje forsira 16:9 omjer bez obzira što je TV 4:3 te tako deformira sliku ? |
ma purevideo tehnologiju za brži i kvalitetniji prikaz slike,šljaka i u drugim pleyerima,a ne samo u nvidinom pure video,a za originalne nisam siguran,pitaj na xg forumu
|
Citiraj:
Media Portal u starijim driverima mi se fino prikaze na tv-u u full screen-u a na monitoru windowed, sa ovim driverima samo na monitoru. Full screen video ode na tv. Idem napraviti system restore. P.S. Sorry na uzrujanost, ali mislim ono stvarno su osli u k. sa tim driverima. |
Moze se prebacit na stari view u driverima.
http://img512.imageshack.us/img512/4...idiaiq7.th.gif Citiraj:
|
Ma znam da se moze i prebacio sam ali isto sranje, opet je slika suzena. Fora je sto pise na tom screen-u da ce svi novi feature biti implementirani samo u cp.
|
kod mene 7600gt i ovi novi Forceware se nevole baš previše. konkretno oblivion manje sličica i deformacije teksta..
|
Instalirao sam seriju 9x.xx drivera tek kad su izašli i klali su se sa SLI-em. Nekada nisu htjeli prihvatiti da imam SLI, a najveći problem je da kada naredim SLI napokon više nemogu ući u postavke drivera jer se comp resetira istog trenutka kad probam uci u CP od drivera.
Neko ima rješenje za to? P.S. I stari driveri su to radili nekada, al rjeđe, a i sli je radio normalno. |
Ja ih imam vec jedno tjedan dana,ne mogu vjerovat da sam konacno prezadovoljan driverom,a da to pritom nije 85.96!
Meni su odlicni. |
Citiraj:
Prvo OT: Umro sam kad sam vidio avatar : lol2 : A sad ozbiljno, u kome smislu si prezadovoljan? Mozda driveri rade sa igrama super, al' meni ne radi ono sto mi treba (TV). |
Citiraj:
Ukratko,konacno sam zadovoljan novim driverima |
Citiraj:
DVB-T gledas na TV-u ili monitoru? Meni je suzena slika na TV-u i nece prikazati MP iako sam stavio dualview. U starijim driverima to radi normalno. |
Citiraj:
ono kaj trebaju staviti je overide refresh rate i overclock, a ne da moram koristiti coolbits. novi control panel mi je draži nego onaj catalyst kod konkurencije, ali više volim klasik view. i neka maknu onaj notification balon o sli, mora neko tamo biti stvarno nvidiot a da ne stavi opciju gašenja te obavijesti. sa starim driverima mi je slika kod call of cthulhu titrala, ko ono kad se snima televizija s kamerom.sad je s novim driverima sve ok. |
Moja 7600 GT ima overclock po defaultu u driverima.Draveri sluzbeni nvidia prije ovih najnovijih.
http://img436.imageshack.us/img436/5...lockla0.th.gif http://img524.imageshack.us/img524/3...ock2vq9.th.gif Ti nemas to? ne clockam al nekak mi je rivatuner onak prirodna za to.Iako moze i tu iz drivera. Citiraj:
|
Ti nemas to? ne clockam al nekak mi je rivatuner onak prirodna za to.Iako moze i tu iz drivera.[/QUOTE]
nemam, ja ti stavim onaj registry fix koji mi otključa te opcije. |
hmm, znači ista fora ko i ati, 9600 NP nisu dali klokat. Tj trebao je novi rivatuner u zadnje vrijeme, ili prije isto patch za driver.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stavil sam 91.47- nema onog dosadnog balona za SLI, al nema vise ni auto overclocking opcije koja je bila u prijasnje dvije vrzije koje sam probal.
|
Stavi ovo u registri:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvTweak] "CoolBits"=dword:00000003 http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_coolbits/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:19. |