|
![]() |
#1 |
pcekspert rules
Datum registracije: Oct 2004
|
Mobitel koji podržava 2 sim kartice?
Pozdrav svima, da odmah na početku isključim opciju adaptera gdje moraš stalno mjenjat između dvije kartice, dakle govorim o mobu koji u isto vrijeme podržava 2 sim kartice. Ne znam da li postoji adapter koji podržava 2 kartice u isto vrijeme? Znam da postoje mobiteli sa 2 sim kartice ali ih na našem tržištu baš i ne vidim pa me zanima da li netko zna neki model ili da se može naručiti ili slično?? Hvala Zadnje izmijenjeno od: jopps. 02.09.2006. u 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
...s newsa, a čini mi se i povoljno već od 99kn --- Želite imati 2 sim kartice u 1 mobitelu? Pogledajte više o tome na www.miato.hr Na akciji do daljnjega je U3 model DualSim adaptera, prebacujte aktivnu karticu bez gašenja mobitela. ---
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
pcekspert rules
|
NEŽELIM ADAPTER kao što sam i napisao u prvoj rečenici |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne postoji takav telefon. To bi znacilo da zelis istovremena biti i u recimo T-MOBILE i u VIP-u ,znaci fon mora imati 2 prijamnika,2predajnika ,2 antenna switcha itd itd. To ne ide bas zajedno. Postoje telefoni koji imaju 2 utora ali ne mogu raditi istovremeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
pcekspert rules
|
mislio sam da ako imaju 2 utora da mogu 2 mreže, ali ipak mislim da je to puno bolje napravljeno nego na adapterima i puno je bliže istovremenom radu. Hvala na odgovorima. P.S. Nakon naknadnog raspitivanja sam saznao da su korejci napravili pravi dual sim mobitel obe kartice istovremeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Imas to shranje koje stavi u mob i stavis 2 kartice i ne moras gasiti mobitel, a sto ti vise hoces? |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.benefon.com/products/twin...#two_sim_cards |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Rekao je da misli da je puno blize istovremenom radu nego s adapterom, po meni je svejedno dal ja imao adapter ili mobitel ako moram prebacivati. lol |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
the luda ribetna
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
mobilni pristup PBX rješenjima kombinira prednosti uredskih fiksnih telefona i mobilnih telefona ![]() Uz pomoć Avaya one-X Mobile Edition za S60 Platformu možete:
da se reklamira kao mobitel s dva broja, sad jel bi to bilo s dvije SIM?? ...mislim da ce prije biti da drugi broj dobijes od fiksne linije?! :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
NITKOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
kolko se sjećam da je BOSH imao naki mobitel kaj je mogo imat dva sim-a istodobno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|