![]() |
Mobitel koji podržava 2 sim kartice?
Pozdrav svima,
da odmah na početku isključim opciju adaptera gdje moraš stalno mjenjat između dvije kartice, dakle govorim o mobu koji u isto vrijeme podržava 2 sim kartice. Ne znam da li postoji adapter koji podržava 2 kartice u isto vrijeme? Znam da postoje mobiteli sa 2 sim kartice ali ih na našem tržištu baš i ne vidim pa me zanima da li netko zna neki model ili da se može naručiti ili slično?? Hvala |
...s newsa, a čini mi se i povoljno već od 99kn
--- Želite imati 2 sim kartice u 1 mobitelu? Pogledajte više o tome na www.miato.hr Na akciji do daljnjega je U3 model DualSim adaptera, prebacujte aktivnu karticu bez gašenja mobitela. --- |
NEŽELIM ADAPTER kao što sam i napisao u prvoj rečenici
|
Ne postoji takav telefon. To bi znacilo da zelis istovremena biti i u recimo T-MOBILE i u VIP-u ,znaci fon mora imati 2 prijamnika,2predajnika ,2 antenna switcha itd itd. To ne ide bas zajedno. Postoje telefoni koji imaju 2 utora ali ne mogu raditi istovremeno.
|
mislio sam da ako imaju 2 utora da mogu 2 mreže, ali ipak mislim da je to puno bolje napravljeno nego na adapterima i puno je bliže istovremenom radu.
Hvala na odgovorima. P.S. Nakon naknadnog raspitivanja sam saznao da su korejci napravili pravi dual sim mobitel obe kartice istovremeno. |
Imas to shranje koje stavi u mob i stavis 2 kartice i ne moras gasiti mobitel, a sto ti vise hoces?
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
http://www.benefon.com/products/twin...#two_sim_cards |
Citiraj:
Rekao je da misli da je puno blize istovremenom radu nego s adapterom, po meni je svejedno dal ja imao adapter ili mobitel ako moram prebacivati. lol |
fak , uzmi 2x ultra tanke Motorole L2 , zalijepi zadnje strane. I, gotovo. meni se to čini najjeftinija i najbolja ideja.
|
Citiraj:
|
mobilni pristup PBX rješenjima kombinira prednosti uredskih fiksnih telefona i mobilnih telefona
http://www.nokia.com.hr/pics/1x1trans.gif Uz pomoć Avaya one-X Mobile Edition za S60 Platformu možete:
da se reklamira kao mobitel s dva broja, sad jel bi to bilo s dvije SIM?? ...mislim da ce prije biti da drugi broj dobijes od fiksne linije?! :confused: |
Citiraj:
|
da miato sa pce, bio je prodavao prije nekog vremena na tržnici te adaptere
|
kolko se sjećam da je BOSH imao naki mobitel kaj je mogo imat dva sim-a istodobno
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:44. |