|
![]() |
#1 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Mislim da je jedan dio forumasa, kao i ja sad, imao problem s nedostatkom vijaka za ventilatore, optiku ili neceg drugoga pa me zanima gdje se oni(pogotovo za ventilatore od kucista) mogu kupiti u Rijeci?
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam žicao kad bi išao kupiti koju komponentu. Inače nisam vidio zasebno da ima za kupiti, osim onih thumscrews za kućište. Probaj u Chipoteci, tamo to još nisam tražio, mada je za tako nešto to ustvari prvo mjesto gdje bi trebalo pitat.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
made in Usora
|
mogao bi poslati frenda do chipoteke(zivi u blizini) ti si zicao? u kojoj trgovini? sta hoce dati?
![]() |
#4 | |
Laughing Man
|
Zadnji put u Hgspotu u Rijeci sam uzeo pržilicu i dobio je golu u vrećici, tražio da mi daju šarafe za ugradnju i dobio vrećicu sa šarafima za kućište, distancerima za ploču... Imaju toga u svakom dućanu na bacanje, pogotovo oni dućani koji imaju i servis, samo je pitanje ako žele dati. Pitaj dečke ako bi prodali po pristojnoj cijeni ili im plati cugu, ako već ne uzimaš kakvu komponentu.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
made in Usora
|
onda cu morati jednog lijepog dana kad prestane kisa prosetati se po kozali do Hgspota i chipoteke, ako mi ne budu dali onda idem do Ve-mila ili Linksa kazes plati im cugu, hm mislim da vijci toliko ne vrijede
![]() |
#6 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
made in Usora
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Laughing Man
|
NE. Ovo ti je generalno pravilo inače u životu. Neka stvar/usluga vrijedi točno onoliko za koliko si je TI u stanju PRODATI/KUPITI i nema veze sa ulizivanjem. Život je jednostavno takav i treba se neki puta jednostavno znat SNAĆI. Kako je dotične šarafe teško nać u prodaji, zaključke izvuci sam.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
made in Usora
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Kakve vijke trebaš? Baš sam neki dan tražio distancere za matičnu... U Chipoteci nema...po željezarama nema...glupo mi je ići moliti u HG-Spot ili Links : nono : Htio bih pošteno kupiti šaku distancera, hebem mu... Sad mi je jasno zašto je Mat upotrebio papir umjesto distancera... : evil : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
made in Usora
|
![]() |
#12 |
made in Usora
|
samo da javim u chipoteci nema vijaka, cini mi se da mi ne gine hgspot...
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja sam to rijesio tak da sam stavio oglas da mijenjam neku staru Creative zvucnu vrijednosti mozda 20kn za saku sarafa. Javio se covjek i dao mi dvije sake svih vrsta sarafa ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ako ti treba nekoliko komada od svakih mogu ti dati, za jednu pivu : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Citiraj:
Inače ja imam par šaka šarafa a imam i distancera i to i metalnih i onih plastičnih bjelih ako ih se ko još sjeća "modanih" sa šarafima u njima odozada tako da se mogu na mjesto metalnih stavit... ![]() To mi je jednom bilo trbao pa sam si tako složio poslje kad sam stvari rješio više mi nisu trbali ai sam ih ostavio... ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
u svakom dućanu sa servisom toga ima na bacanje.... tonu samo treba pitati ... sjećam se da ih je u Eurotrade-u bilo toliko da su ih bacali..... cijela kutija... Toga se jako brzo nakupi kad imaš servis ...sjećam se da smo ih i mi bacali kad smo čistili dućan... ja i danas imam jednu kutiju punu svih vrsta ....: bonker2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
OMG, thats the funky shit
|
Ma sam odi u neki dućan i zamoli tak sam ja u ADM išo sve mi ljepo dali samo trebaš zamolit ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|