![]() |
Gdje kupiti?
Mislim da je jedan dio forumasa, kao i ja sad, imao problem s nedostatkom vijaka za ventilatore, optiku ili neceg drugoga pa me zanima gdje se oni(pogotovo za ventilatore od kucista) mogu kupiti u Rijeci?
|
Ja sam žicao kad bi išao kupiti koju komponentu. Inače nisam vidio zasebno da ima za kupiti, osim onih thumscrews za kućište. Probaj u Chipoteci, tamo to još nisam tražio, mada je za tako nešto to ustvari prvo mjesto gdje bi trebalo pitat.
|
mogao bi poslati frenda do chipoteke(zivi u blizini)
ti si zicao? u kojoj trgovini? sta hoce dati? |
Zadnji put u Hgspotu u Rijeci sam uzeo pržilicu i dobio je golu u vrećici, tražio da mi daju šarafe za ugradnju i dobio vrećicu sa šarafima za kućište, distancerima za ploču...
Imaju toga u svakom dućanu na bacanje, pogotovo oni dućani koji imaju i servis, samo je pitanje ako žele dati. Pitaj dečke ako bi prodali po pristojnoj cijeni ili im plati cugu, ako već ne uzimaš kakvu komponentu. |
onda cu morati jednog lijepog dana kad prestane kisa prosetati se po kozali do Hgspota i chipoteke, ako mi ne budu dali onda idem do Ve-mila ili Linksa
kazes plati im cugu, hm mislim da vijci toliko ne vrijede |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
NE. Ovo ti je generalno pravilo inače u životu. Neka stvar/usluga vrijedi točno onoliko za koliko si je TI u stanju PRODATI/KUPITI i nema veze sa ulizivanjem. Život je jednostavno takav i treba se neki puta jednostavno znat SNAĆI.
Kako je dotične šarafe teško nać u prodaji, zaključke izvuci sam. |
Citiraj:
|
Kakve vijke trebaš?
Baš sam neki dan tražio distancere za matičnu... U Chipoteci nema...po željezarama nema...glupo mi je ići moliti u HG-Spot ili Links : nono : Htio bih pošteno kupiti šaku distancera, hebem mu... Sad mi je jasno zašto je Mat upotrebio papir umjesto distancera... : evil : |
Citiraj:
Vijke za ventilatore od kucista, 8 komada. |
samo da javim u chipoteci nema vijaka,
cini mi se da mi ne gine hgspot... |
Ja sam to rijesio tak da sam stavio oglas da mijenjam neku staru Creative zvucnu vrijednosti mozda 20kn za saku sarafa. Javio se covjek i dao mi dvije sake svih vrsta sarafa ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače ja imam par šaka šarafa a imam i distancera i to i metalnih i onih plastičnih bjelih ako ih se ko još sjeća "modanih" sa šarafima u njima odozada tako da se mogu na mjesto metalnih stavit... :) To mi je jednom bilo trbao pa sam si tako složio poslje kad sam stvari rješio više mi nisu trbali ai sam ih ostavio... :) |
u svakom dućanu sa servisom toga ima na bacanje.... tonu samo treba pitati ... sjećam se da ih je u Eurotrade-u bilo toliko da su ih bacali..... cijela kutija...
Toga se jako brzo nakupi kad imaš servis ...sjećam se da smo ih i mi bacali kad smo čistili dućan... ja i danas imam jednu kutiju punu svih vrsta ....: bonker2 |
Ma sam odi u neki dućan i zamoli tak sam ja u ADM išo sve mi ljepo dali samo trebaš zamolit :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |