|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Trazim nesto a'la Carl cox......
Pozdrav. Vec par dana slusam Carl cox - Give me your love i zanima me da li postoji nesto slicno. Mjuza je mrak i treba mi za jedan party koji se organizira. Trazio sam svugdje ali nisam nasao nista previse slicno. Ako neko ima ili zna gdje da nadjem molim da se javi i na PM. |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Terry Francis, Nathan Coles, Silicone Soul...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Roger Sanchez mozda, nisam tehnicar ali na EXITu su Sancheza hvalili kao Carl Cox no.2
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
LOL ak oces kuruzu ko sto cox radi onda si poslusaj setove od baileya, deetrona, valere ili nekog starog beyera eventualno iako sumnjam da ces u njemu pronac ono sto ti se svidalo sto se tice coxove produkcije (ako na to mislis) napisati cu samo jos jedan "LOL" jerbo osim par remixeva njegovih, ja ne poznam osobu koja je rekla da je on napravio suvislu stvar, ijednu |
![]() |
![]() |
#5 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() sanchez je dobar...al cuj carl cox imas u vise stilova ![]() inace nadam se da znas da u toj pijesmi pjeva i hanna ![]() cafe del mar je pun toga...potrazi par albuma... meni je najdrazi trance,rave,goa...buljo slusa del mar... al recimo david guetta (rip) just a litle more love remix(lopezov) ti je nesto slicnog |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisi li ti onaj koji stavlja papir ispod ploce? ![]() @ Ostali Ta stvar mi je jako dobra. Opcenito me ne zanimaju zivotopisi ko je sta napravio i zasto (@ Mat), zanimaju me stvari koje su slicne ovoj. Nasao sam 2-3 slicne pjesme (hvala mc_fish) a ne ko je u zivotu nesto postigao i ko ga hvali ( "hvala" Mat) EDIT: Sorry svima,zaboravio sam napomenuti da se meni svidja onaj "Valentino Kanzyani Earresistable mix". Zadnje izmijenjeno od: spawn. 06.08.2006. u 23:34. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Evil Inside
Datum registracije: Feb 2006
|
:clap: |
![]() |
![]() |
#8 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Bruno_Rv : Sorry svima,zaboravio sam napomenuti da se meni svidja onaj "Valentino Kanzyani Earresistable mix" ..a da cujes tek njegov "rock the discoteque" mix...lik razvaljuje sa glazbom,najduza stvar u mixu mu je 1.33 min ![]()
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Jesi li ti glup ili ti smrde noge? Uletis mi sa spikom da ovo ono ne valja i onda bi ja tebi trebao odgovarati? Molim te ne spamaj mi thread bez veze,a i uostalom neka neko bolje locka ovo jer cu pocet hranit ovog trolla aka Mat-a. ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|