PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Trazim nesto a'la Carl cox...... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44042)

spawn 05.08.2006. 02:43

Trazim nesto a'la Carl cox......

Pozdrav.
Vec par dana slusam Carl cox - Give me your love i zanima me da li postoji nesto slicno. Mjuza je mrak i treba mi za jedan party koji se organizira. Trazio sam svugdje ali nisam nasao nista previse slicno.
Ako neko ima ili zna gdje da nadjem molim da se javi i na PM.

MadBoY 05.08.2006. 23:16

Terry Francis, Nathan Coles, Silicone Soul...

MasterX 06.08.2006. 12:47

Roger Sanchez mozda, nisam tehnicar ali na EXITu su Sancheza hvalili kao Carl Cox no.2

mat 06.08.2006. 17:07

LOL
ak oces kuruzu ko sto cox radi onda si poslusaj setove od baileya, deetrona, valere ili nekog starog beyera eventualno iako sumnjam da ces u njemu pronac ono sto ti se svidalo

sto se tice coxove produkcije (ako na to mislis) napisati cu samo jos jedan "LOL" jerbo osim par remixeva njegovih, ja ne poznam osobu koja je rekla da je on napravio suvislu stvar, ijednu

mc_fish 06.08.2006. 19:08

Citiraj:

Autor MasterX
Roger Sanchez mozda, nisam tehnicar ali na EXITu su Sancheza hvalili kao Carl Cox no.2

uf ne spominji mi exit:D:D:D
sanchez je dobar...al cuj carl cox imas u vise stilova;) reci kojit zanima?!
inace nadam se da znas da u toj pijesmi pjeva i hanna;)
cafe del mar je pun toga...potrazi par albuma...
meni je najdrazi trance,rave,goa...buljo slusa del mar...

al recimo david guetta (rip) just a litle more love remix(lopezov) ti je nesto slicnog

spawn 06.08.2006. 21:36

Citiraj:

Autor mat
LOL
ak oces kuruzu ko sto cox radi onda si poslusaj setove od baileya, deetrona, valere ili nekog starog beyera eventualno iako sumnjam da ces u njemu pronac ono sto ti se svidalo

sto se tice coxove produkcije (ako na to mislis) napisati cu samo jos jedan "LOL" jerbo osim par remixeva njegovih, ja ne poznam osobu koja je rekla da je on napravio suvislu stvar, ijednu

Nisi li ti onaj koji stavlja papir ispod ploce? :D : flyingey : bonker2

@ Ostali

Ta stvar mi je jako dobra. Opcenito me ne zanimaju zivotopisi ko je sta napravio i zasto (@ Mat), zanimaju me stvari koje su slicne ovoj. Nasao sam 2-3 slicne pjesme (hvala mc_fish) a ne ko je u zivotu nesto postigao i ko ga hvali ( "hvala" Mat)

EDIT: Sorry svima,zaboravio sam napomenuti da se meni svidja onaj "Valentino Kanzyani Earresistable mix".

pureevil 07.08.2006. 00:51

:clap:

joolka 07.08.2006. 06:50

Bruno_Rv : Sorry svima,zaboravio sam napomenuti da se meni svidja onaj "Valentino Kanzyani Earresistable mix"

..a da cujes tek njegov "rock the discoteque" mix...lik razvaljuje sa glazbom,najduza stvar u mixu mu je 1.33 min :D

mat 08.08.2006. 20:30

yo, monkey man, skini mi se molim te. buduci da nemas sto suvislo za odgovoriti, ne javljaj se pod temom onda.
here's a peny, buy yourself a life

spawn 09.08.2006. 04:33

Citiraj:

Autor mat
yo, monkey man, skini mi se molim te. buduci da nemas sto suvislo za odgovoriti, ne javljaj se pod temom onda.
here's a peny, buy yourself a life

Jesi li ti glup ili ti smrde noge? Uletis mi sa spikom da ovo ono ne valja i onda bi ja tebi trebao odgovarati? Molim te ne spamaj mi thread bez veze,a i uostalom neka neko bolje locka ovo jer cu pocet hranit ovog trolla aka Mat-a. :rambo: : sniper :

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:16.