|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Reklama u Rvata....
Neku noć začitao se ja ,fino čitam,tamanim koštice,telka ostala na OTV-u... Dignem pogled-a ono reklama Šmit-electronic ili tak nekak,vidim koponente razno-razne...okrene se stranica a kad ono vidim ja lijepo piše Mushkin memorija ![]() Opa-netko je konačno počeo uvozit i malo bolje i kvalitetnije memorije... Baš me je zanimala cijena,ujutro telefon u ruke-nazovem prvo Sisak,frajer nezna gdje mu je dupe a gdje glava,kakav Mushkin,da kaj je to uopće,nema on pojma,da nek zovem Kutinu... Nazovem ja njih,dobar dan...imate li Mushkin memoriju,koja je cijena...nema ni ovaj pojma...nikad čuo-velim ja njemu da sam vidio na TV reklami njegove firme,pita on mene da kaj je to,pa memorija čovječe,to sam te i pitao... Javio se i direktor,objasnio ja njemu lijepo-nema ni on pojma...veli da je to najvjerovatnije "dečko koji dela reklame samo stavio takvu sliku"... Ko da na telki staviš na reklami sliku BMW-a,a prodaješ-Trabante... Ono..."dečko našao sliku-pa samo zalijepio"... Neš ti marketinga u Rvata.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Reklama u Rvata....
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Reklama u Rvata....
Citiraj:
Ma kakav servis,imaju dva dućana na reklami,ma nemaju oni pojma-nisu ni čuli za Mushkin... Bar im direktor zna da imaju PQI memoriju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
vec si se ponadao da je stigla dobra memorija kod nas.......... ali ipak ne.....jos cemo morat cekati da se to dogodi ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Re: Reklama u Rvata....
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2003
|
memorija
Biste li htjeli vidjeti Muskin memoriju kod nas za kupiti? Mislim da je nitko ne uvozi jer im je cijena malo veća,a ljudi bas ne bi samo pohrlili da to kupe,a tak ionak svi(pardon,velika većina) misle da je Kingmax zakon memorija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Re: memorija
Citiraj:
A to je sredina ponude(Blu Line) Evo ak nekog zanima nek si pogleda http://www.mushkin.com/cgi-bin/Mushk...2/Catalog/5376 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Re: memorija
Citiraj:
to je problem..zamzung je kod nas 371 kn a u usa oko 25$ online...pa preracunaj tako... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|