PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Reklama u Rvata.... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4269)

Jelc 05.04.2003. 23:07

Reklama u Rvata....

Neku noć začitao se ja ,fino čitam,tamanim koštice,telka ostala na OTV-u...
Dignem pogled-a ono reklama Šmit-electronic ili tak nekak,vidim koponente razno-razne...okrene se stranica a kad ono vidim ja lijepo piše Mushkin memorija:)
Opa-netko je konačno počeo uvozit i malo bolje i kvalitetnije memorije...
Baš me je zanimala cijena,ujutro telefon u ruke-nazovem prvo Sisak,frajer nezna gdje mu je dupe a gdje glava,kakav Mushkin,da kaj je to uopće,nema on pojma,da nek zovem Kutinu...
Nazovem ja njih,dobar dan...imate li Mushkin memoriju,koja je cijena...nema ni ovaj pojma...nikad čuo-velim ja njemu da sam vidio na TV reklami njegove firme,pita on mene da kaj je to,pa memorija čovječe,to sam te i pitao...
Javio se i direktor,objasnio ja njemu lijepo-nema ni on pojma...veli da je to najvjerovatnije "dečko koji dela reklame samo stavio takvu sliku"...

Ko da na telki staviš na reklami sliku BMW-a,a prodaješ-Trabante...
Ono..."dečko našao sliku-pa samo zalijepio"...
Neš ti marketinga u Rvata....

msvrtan 05.04.2003. 23:20

Re: Reklama u Rvata....

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Dignem pogled-a ono reklama Šmit-electronic ili tak nekak,vidim koponente razno-razne...okrene se stranica a kad ono vidim ja lijepo piše Mushkin memorija:)
Baš me je zanimala cijena,ujutro telefon u ruke-nazovem prvo Sisak,frajer nezna gdje mu je dupe a gdje glava,kakav Mushkin,da kaj je to uopće,nema on pojma,da nek zovem Kutinu...
Nazovem ja njih,dobar dan...imate li Mushkin memoriju,koja je cijena...nema ni ovaj pojma...nikad čuo-velim ja njemu da sam vidio na TV reklami njegove firme,pita on mene da kaj je to,pa memorija čovječe,to sam te i pitao...
Javio se i direktor,objasnio ja njemu lijepo-nema ni on pojma...veli da je to najvjerovatnije "dečko koji dela reklame samo stavio takvu sliku"...

mislim da je net tv a ne otv...trenutno otv uopce nemam (philips televizor odbija pokazivati smece kanale...fala bogu ima ukusa) ali za net znam da pustaju posto nocu dok trazim ista na tv vidim taj smit elektronic....pa kaj nisi trazio servis biseru...naime ako tamo ne znaju onda fakat..to da sef i prodavac ne znaju di im je dupe a di glava me ne cudi...

Jelc 05.04.2003. 23:35

Re: Re: Reklama u Rvata....

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
mislim da je net tv a ne otv...trenutno otv uopce nemam (philips televizor odbija pokazivati smece kanale...fala bogu ima ukusa) ali za net znam da pustaju posto nocu dok trazim ista na tv vidim taj smit elektronic....pa kaj nisi trazio servis biseru...naime ako tamo ne znaju onda fakat..to da sef i prodavac ne znaju di im je dupe a di glava me ne cudi...
Je NET...
Ma kakav servis,imaju dva dućana na reklami,ma nemaju oni pojma-nisu ni čuli za Mushkin...

Bar im direktor zna da imaju PQI memoriju:D

STRMX 06.04.2003. 07:36

vec si se ponadao da je stigla dobra memorija kod nas..........
ali ipak ne.....jos cemo morat cekati da se to dogodi:gringo:

Ivann 06.04.2003. 10:29

Citiraj:

Tam sam u prosincu iso kupit 256mb ddr-a (pc 2700). Naravno nisu ga imali pa mi je trgovac ponudio pc 2100, skoro sam pao na dupe kad je reko da kosta 850kn (memorija ja bila najvjerojatnije noname, a u hg-srotu je samsungova (pc 2700) bila oko 600.

Ivann 06.04.2003. 11:32

Re: Re: Reklama u Rvata....

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
Prodavaci su ujedno i serviseri! :fuming:

dpajur 09.04.2003. 17:14

Citiraj:

hahaah pa ovo je za krepat od smijeha, jedna od najboljih provala koje sam cuo u zadnje vrijeme !!! hahaha, naso je sliku pa je zalijepio.. o isuse! :D

whiteheat 22.04.2003. 20:35

memorija

Biste li htjeli vidjeti Muskin memoriju kod nas za kupiti?

Mislim da je nitko ne uvozi jer im je cijena malo veća,a ljudi bas ne bi samo pohrlili da to kupe,a tak ionak svi(pardon,velika većina) misle da je Kingmax zakon memorija...

Jelc 22.04.2003. 21:55

Re: memorija

Citiraj:

Originally posted by whiteheat
Biste li htjeli vidjeti Muskin memoriju kod nas za kupiti?

Mislim da je nitko ne uvozi jer im je cijena malo veća,a ljudi bas ne bi samo pohrlili da to kupe,a tak ionak svi(pardon,velika većina) misle da je Kingmax zakon memorija...

Tja...sve to ovisi kolike bi bile cijene kod nas...evo gledam 256MB njihove 333 CL2 memorije dođe 400 kuma preračunato.
A to je sredina ponude(Blu Line)

Evo ak nekog zanima nek si pogleda
http://www.mushkin.com/cgi-bin/Mushk...2/Catalog/5376

msvrtan 22.04.2003. 22:30

Re: Re: memorija

Citiraj:

Tja...sve to ovisi kolike bi bile cijene kod nas...evo gledam 256MB njihove 333 CL2 memorije dođe 400 kuma preračunato.
A to je sredina ponude(Blu Line)

Evo ak nekog zanima nek si pogleda
http://www.mushkin.com/cgi-bin/Mushk...2/Catalog/5376

dovoz?marza trgovca? pdv?

to je problem..zamzung je kod nas 371 kn a u usa oko 25$ online...pa preracunaj tako...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:06.