|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
I grofovi placu...
Nekada se pitam zasto ne mogu biti homo sapiens vulgaris s normalnim PiCekima i zivjeti ko covjek, imati GeForce i Windowse XP, imati... ahh... I da vas jos jednom uveselim s meni totalno jebeno neshvatljivim problemom; kazu da jpeg (ili gif) govore 1000 txtova, paaa: http://img395.imageshack.us/my.php?image=wtf1id.gif Samo da ukratko pojasnim, neki se sjecaju, a da podsjetimo one koji se ipak ne sjecaju - imadoh (errrm, jos imam, doduse) jednog Hitachija koji je voleo da mre kad nije trebalo. Jednostavno, na dvije particije, prva, sistemska particija, bi totalno pukla (MBR ni Svevisnji ne bi popravio) dok bi druga imala tu i tamo koji koruptirani podacic. Sve, opet napominjem, bez ikakvog ocitog razloga. I sada to sve funkcionira kako spada (opet, nicim izazvano, radi kako spada ![]() I rest my case, a ako netko ima kakvu pametnu...
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
ajd ti bolje pogledaj koji su ti skriveni fajlovi, možda je to stara slicica ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Windowsi koriste thumbs.db file u koji spremaju smanjeni prikaz svega shto se da tako prikazati. Thumbs.db u tom direktoriju ti je neoshtechen dok sam file je, a opet moguche da je neshto drugo u pitanju ![]() Imam jednu sliku koju sam cropao i spremio je tako malu a win u thumbnailu prikazuje orginalnu. S tim da to vide i drugi ljudi kojima poshaljem ![]()
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Na što ti je spojen hard? Imao sam jednog IBMa koji se obožavao klati sa Rocket UDMA133 kontrolerom, isti simptomi kao što si naveo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja bi prodao hitacija i uzeo wda ![]() ja sam covjek od kompromisa ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|