|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
DOBIH MaxTV!!
Evo, danas sam se malo uveselio, dosli mi instalirati MaxTV ![]() Mogu reci da je predobro, odusevilo me u prvih 10min koristenja ![]() screenshoti i objasnjenja slijede ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Tv Set-Top Box naprijed: ![]() Tv Set-Top Box iza: ![]() vrlo ugodno me iznenadio SPDIF izlaz za AC3 Dolby Digital zvuk ![]() ![]() i nezaobilazni daljinac: ![]() Pocetna "stranica": ![]() kvaliteta je vrlo dobra, mogu cak reci odlicna, a emitira se i u h.264 formatu (zapravo neznam jos da li se emitira, jer nisam isprobao sve opcije), ali u svakom slucaju odlicno!!! Da ne bi bilo zabune, spojio sam to sve na tv karticu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mene gamad nije jos ni zvala grrrr, jesi to povukao vezice ili? EDIT kakav je izbor u videoteci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
a cuj, malo ![]() a izbor u videoteci koliko sam na brzinu pogledao nije nesto, ali vjerujem da ce se popraviti...budem sad jos malo screenshotova postao.... i da, router mora biti siemensov se555. meni su ga donijeli, tako da sad imam 2, se515 i se555 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa djabe u testnom periodu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
da, besplatno dok je ne uvedu u komercijalnu upotrebu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Jer mozes postati listu kanala koje imas uz to i zanima me jer se u probnom periodu sta placaju ti filmovi iz videoteke? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Guest
|
: hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Dali na taj MaxTV priključak mogu priključiti 4 tv ili samo 1 tv???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
samo 1...mislim, mozes ti 4 prikljucit, ali moras kupit preklopnik za 4 scarta/chinca ali ces opet na svakom gledat isti program.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
veza je 5mbit DL i 0.5mbit UL... gledam danas skoro cijeli dan i nije niti jednom trznula slika, tako da mislim da je ok. Nadam se da se nece pokvariti, ako bude vise korisnika, jer im infrastruktura i ovako nije bas najbolja. Filmovi, serije i emisije koji su na tv-u su na tv-u, nema pauze, kao da gledas normalnu digitalnu televiziju. Filmove koje "posudis", mozes pauzirat, premotat i tak... Ima jedna dobra opcija, kad se sa filma prebacis na TV i opet se vratis na film, pita te da li hoces nastavit gledat tamo gdje si stao...Predobro! A filmove streamas sa njihovog servera, nemozes skinut, ali ko da jesi, jer sve mozes radit s njima kao i na dvd-u... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
@nicko_029...posto se bas ne kuzim u taj max tv...imam par pitanja..jel to u cijeloj hrv dostupno...dokle je to džabe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Trenutno nije dostupno u cijeloj Hr, ali vjerojatno će biti jer sve ide klasičnom telefonskom žicom. ADSL kanali za TV i ADSL su odvojeni. TV ima 5 Mbs, a ADSL onoliko koliku pretplatu platiš (kao sada).
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
tako je, kako je cocont rekao...samo vjerojatno nece biti dostupno tamo gdje su stare centrale zbog infrastrukture koja nemoze pdonijeti tolike brzine, tako da nema smisla ako ti trza slika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
A jel netko zna kad dođe za kolko će se trebat produžit ugovor jer nemam taj modem pa moram novi a ako je 2 godine ne dolazi u obzir mada nudili besplatno
![]() |
#23 |
Guest
|
mislim da bi ti trebali oni donijet taj router ako ga nemas... a za maxtv, cini mi se da ce trebat 1god potpisat (ali nisam siguran) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
da, ali Dawar je pitao za Siemens SE555 router, koji moras imati da bi ti radio TV Set Top box.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
stare centrale? pa mi imamo jedne od najnovijh centrala... tu kod mene su stavljali kompletno sve novo pred par godina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
ma nisam rekao za tebe, ali u nekim zabitima gdje je selo sa 50 stanovnika od kojih ima 5 mladjih, nema im smisla upgradeat centrale i opremu za mozda par ljudi koji bi uzeli adsl i eventualno maxtv... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
pa naravno...ionako im je i ovo na knap sve... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |