|
![]() |
#1 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
news grupe?
sto su tocno news grupe, kako se postaje clan nekih od njih, kako dodjem do njih? bilo sto mi recite jer me jako zanima kad ljudi toliko pricaju o njima, please! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Obavezno prouci Netiquette!
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
ok, procito sam FAQ i taj netiq-nesto, i uso ja u outlook express i sav veseo vidio vec izlistane newsgrupe, al sam tolko glup da ne znam uc ni u jenu od njih, stalno mi javlja neki error sta god pokuso, moze pomoc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Outlook Express >> Tools >> Accounts >> (Odaberi karticu News) >> Add >> News >> Slijedi wizzard >> (Kada te pita za download grupa klikni yes) Nakon što se sve downloadalo, u prozoru Newsgroups Subscriptions koji se otvorio prikazat ce se lista svih grupa na koje se mozes Subscribeati. Na listi jednostavno klikni na grupu na koju se zelis Subscribe-ati i klikni na gumb "Subscribe". Nakon što si to napravio, klikni na ok, i u folderima pod Newsima, ce ti pisati ta grupa. Nakon sto kliknes na nju, prikazat ce ti se postovi pisani u toj grupi. Ako si vec napravio news account, samo odi u folder viewu na news.tvoj provider.hr (npr. news.t-com.hr) i iz izbornika tool odaberi newsgroups... Opet ce ti se prikazati lista grupa (prozor Newsgroups Subscriptions) i onda odaberes zeljenu grupu na isti nacin napisan iznad.. To je to.. PS. Ako si napravio sve kako sam napisao i dalje ne ide, napisi tu taj error koji ti izbacuje pa cemo pokušati pomoći.
![]() |
#6 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako se već namjeravaš baciti u to onda bolje odmah počni kako treba i skini 40tude Dialog. Jednom kad/ako uđeš u shemu trebat će ti bolja podrška za binariese, yenc, filtere, snalaženje po grupama ... a uvijek je puno lakše naučiti nego se odučiti. ... ![]() ...
![]() |
#7 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Prakticki, sto god uzmes (a nije Outlook) napravit ce posao puno bolje nego potonji. Ja ti osobno ne zelim nista preporucati (pogotovo ne ono sto i sam koristim) ali ima zaista pregrst (vise ili manje) kvalitetnih newsreadera koje mozes koristiti umjesto Outlooka...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Newsi? Smetlište nad smetlištima, iskonsko blato, civilizacijska crna rupa, zadnja jama u paklu gdje je i Bog rekao "Što mi bi da sam ovo stvorio?"... Naravno, govorim o HCH. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
@crn: a jesi ga zablurao, pa sve se vidi... i one s*.binaries ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma to je ionako samo reda radi... ![]()
![]() |