|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Moj desktop
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
kak bi reko narod : lol
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
isuse jesi me prepao sve mi daj samo zmije ne omg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Feelin Distinctive Shit
|
Citiraj:
![]() @Rain Man ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Sami hrabri likovi na forumu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
mrzim zmije fooooy
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
e predivna je...ljepotica ja baš volim zmije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ne kuzim...sad si ti baja il sta? lol, NHF salim se ![]()
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
fetiš ziher ![]() ne bas je lijepa, imas mozda plan pretvorit ju u torbicu? ![]() ![]() (*just a joke, volim zivotinje*) malo OT: jeste kad culi za nekog da mrči kokosi? ili opcenito ima fetis takve vrste?LOL ja jesam, frend mog frenda kojemu je frend reko da je njegov frend to radio... ![]()
![]() |
#17 |
Premium
|
Boa Constrictor Imperator iliti ga Redtail Boa. Kolumbijska crvenorepa boa bi bil neki nas prijevod lisen engleskog i latinskog. Ime jos nema, nemam inspiracije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Za one koji ne vole zmije. http://img343.imageshack.us/my.php?image=tblondi8vj.jpg http://img185.imageshack.us/my.php?i...blondi21nc.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
zakon!
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
bezveze... tim životinjama je mjesto u šumi/prirodi/džungli, a ne u Hrvatskoj i unutra kuće/stana, zatvoreno u staklenom/metalnom kavezu... a i ne znam kakvo zadovoljstvo ti može preddstavljati zmija? ili veliki pauk? jedino ako se pališ na tako nešto.. mislim da bi to mogao biti među glavnim razlozima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
A kakvo zadovoljstvo predstavlja papiga?hrcak?mis?zec? Papigama,i to onima iz juzne amerike je mjesto u krletki?Zecu u kavezu/kutiji?Ribicama u akvariju?Itd itd...Ljudsko zadovoljstvo je otislo daleko,na racun prirode,pa valjda smo svi svjesni toga,tu nema mjesta komentarima... Hm,zasto ljudi kupe zmiju ili najopakijeg pauka,kada mogu kupiti,hmm...kornjacu? Stvar je ukusa,meni su zmije interesantne,a o tarantuli i skorpionu da ne pricam,egzoticno i vrlo opasno,ambijentalno daju potpuno novu dimenziju prostoru u kojem se nalaze,pritom mislim na boravak...i svatko ce primjetit,biti odusevljen i ostat bez daha! ¨ Meni je u krvi adrenalin,auti,cc i ks,motori itd,mislim da se u profil jedne takve osobe gore navedene opake zivotinjice savrseno uklapaju ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ja sam dosadan, ne volim ni aute ni brzinu ni konjske snage... odskoči u troskoku. dižeš mi tlak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sto se tlaka tice,stari moj,to je tvoj problem.
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Dajte ljudi,pa muskarci smo,sta se pusice moraju stavljat da se netko ovdje ne nadje uvrijedjen,boze : nono : Nego,da se vratimo na temu,zanimljiva je...Kako se krecu cijene tih zmija,pauka?Nadam se ne preko 1000kn...
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Ajde sad da ja prekinem ovo prepucavanje i flame. Uglavnom ako ne razgovaras o pticicama i mackama i psima no vec recimo o paucima ili zmijama onda fuj. No to je sve vec debeli OT. Sve od mojih zivotinja nikada nisu vidjele divlju prirodu niti bi se snasle u njoj, a pauku ovo sto ima prostora je i previse. Lovi iz svoje rupe koju si sam iskopa i tako cijeli zivot. Ne vidi razliku i stakleni zid oko njega. @ Thoroughbred. Cijene Boa po trgovini se krecu oko 2000kn na sto moras racunat najmanje oko 2000kn opreme. Ako se snades sam ide jeftinije, no neces proci ispod 1200kn za zmiju i jos toliko za opremu. Pauci ukoliko su i dobavljivi u trgovini (ovakvog mojeg jos nisam vidio u trgovini) ovisi im cijena o velicini i vrsti. Mali uglavnom od 350 do 1200kn. Odrasli uglavnom samo iz privatnih uzgoja i nakon sto hranis "ljubimca" 5 godina neces ga dati badava. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
pauk rulz ja bi jednog takvog samo ga nebi htio nači na wc dasci kad ponoći idme na wc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
pauk je totalno cool, ali nikad ga nebi imao doma, cisto iz prakticnig razloga ![]() Zmija me podsjeca na nevena ciganovica tak da to otpada ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|