![]() |
Moj desktop
|
kak bi reko narod : lol
|
:eek: :eek:
?!? |
isuse jesi me prepao
sve mi daj samo zmije ne omg |
nadam se da češ mi čuvati moju bivšu leadtekicu 6600GT i da neće zmije plazit po njoj...
|
Citiraj:
@Rain Man :eek: :eek: |
Ajme, ne mogu smislit zije!
|
Sami hrabri likovi na forumu. :)
|
mrzim zmije fooooy
|
e predivna je...ljepotica
ja baš volim zmije :) |
ne kuzim...sad si ti baja il sta? lol, NHF salim se :beer:
|
Citiraj:
|
fetiš ziher:D
ne bas je lijepa, imas mozda plan pretvorit ju u torbicu?:D prodaju se za 15k €;) (*just a joke, volim zivotinje*) malo OT: jeste kad culi za nekog da mrči kokosi? ili opcenito ima fetis takve vrste?LOL ja jesam, frend mog frenda kojemu je frend reko da je njegov frend to radio...:D stvarno |
frend mog frenda... i dalje sam se izgubio :D
njemu je glavno otici jedno dnevnom na pijac i kupit jednu koku i rokat ju cijeli dan :D sick :lool: |
Što fali zmiji?
Iako, naravno, nebih htio da me ugrizzzzze ili da puze po meni |
koja je to vrsta?
i ime bi bilo poželjno? |
Boa Constrictor Imperator iliti ga Redtail Boa. Kolumbijska crvenorepa boa bi bil neki nas prijevod lisen engleskog i latinskog. Ime jos nema, nemam inspiracije.
|
Za one koji ne vole zmije.
http://img343.imageshack.us/my.php?image=tblondi8vj.jpg http://img185.imageshack.us/my.php?i...blondi21nc.jpg |
zakon!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bezveze...
tim životinjama je mjesto u šumi/prirodi/džungli, a ne u Hrvatskoj i unutra kuće/stana, zatvoreno u staklenom/metalnom kavezu... a i ne znam kakvo zadovoljstvo ti može preddstavljati zmija? ili veliki pauk? jedino ako se pališ na tako nešto.. mislim da bi to mogao biti među glavnim razlozima... |
Citiraj:
A kakvo zadovoljstvo predstavlja papiga?hrcak?mis?zec? Papigama,i to onima iz juzne amerike je mjesto u krletki?Zecu u kavezu/kutiji?Ribicama u akvariju?Itd itd...Ljudsko zadovoljstvo je otislo daleko,na racun prirode,pa valjda smo svi svjesni toga,tu nema mjesta komentarima... Hm,zasto ljudi kupe zmiju ili najopakijeg pauka,kada mogu kupiti,hmm...kornjacu? Stvar je ukusa,meni su zmije interesantne,a o tarantuli i skorpionu da ne pricam,egzoticno i vrlo opasno,ambijentalno daju potpuno novu dimenziju prostoru u kojem se nalaze,pritom mislim na boravak...i svatko ce primjetit,biti odusevljen i ostat bez daha! ¨ Meni je u krvi adrenalin,auti,cc i ks,motori itd,mislim da se u profil jedne takve osobe gore navedene opake zivotinjice savrseno uklapaju :) |
Citiraj:
ja sam dosadan, ne volim ni aute ni brzinu ni konjske snage... odskoči u troskoku. dižeš mi tlak. |
Citiraj:
Sto se tlaka tice,stari moj,to je tvoj problem. |
ne volim bahate, a ti spadaš u takve.
forum mi sve više ide na živce. zbog likova kao što si ti. ima i gorih od tebe. Živio, uživaj u adrenalinu. ;) |
Citiraj:
Dajte ljudi,pa muskarci smo,sta se pusice moraju stavljat da se netko ovdje ne nadje uvrijedjen,boze : nono : Nego,da se vratimo na temu,zanimljiva je...Kako se krecu cijene tih zmija,pauka?Nadam se ne preko 1000kn... |
Ajde sad da ja prekinem ovo prepucavanje i flame. Uglavnom ako ne razgovaras o pticicama i mackama i psima no vec recimo o paucima ili zmijama onda fuj. No to je sve vec debeli OT. Sve od mojih zivotinja nikada nisu vidjele divlju prirodu niti bi se snasle u njoj, a pauku ovo sto ima prostora je i previse. Lovi iz svoje rupe koju si sam iskopa i tako cijeli zivot. Ne vidi razliku i stakleni zid oko njega.
@ Thoroughbred. Cijene Boa po trgovini se krecu oko 2000kn na sto moras racunat najmanje oko 2000kn opreme. Ako se snades sam ide jeftinije, no neces proci ispod 1200kn za zmiju i jos toliko za opremu. Pauci ukoliko su i dobavljivi u trgovini (ovakvog mojeg jos nisam vidio u trgovini) ovisi im cijena o velicini i vrsti. Mali uglavnom od 350 do 1200kn. Odrasli uglavnom samo iz privatnih uzgoja i nakon sto hranis "ljubimca" 5 godina neces ga dati badava. :) Tako mojoj theraphosa blondi (sa slike) treba da naraste oko 5, 6 godina i ovisno o velicini raste i cijena. Kad naraste raspon nogu joj je do 30cm, ima 2,5 cm duge zube kojima moze uradit dosta stete i jede dosta velik plijen u sto se ubrajaju odrasli misevi ili mali pilici. Treba najmanje tri puta duzine nogu veci terarij. |
Citiraj:
pauk rulz ja bi jednog takvog samo ga nebi htio nači na wc dasci kad ponoći idme na wc:D |
pauk je totalno cool, ali nikad ga nebi imao doma, cisto iz prakticnig razloga :D
Zmija me podsjeca na nevena ciganovica tak da to otpada :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:38. |