|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
logitech 5500
eto možda pazarim ovaj logitech sistem umjesto sadašnjeg stereo-a, pa me zanimaju iskustva od vlasnika. bitne stvari su: - da li to ičemu sliči u čistom stereo-u (iliti 2.1, vjerujem da je sub upaljen kada "prepozna" 44.1 iz plejera)? - da li sub previše tutnji i jel se može smanjit njegovo dejstovanje preko onog kontrolera? thnx! p.s. ima možda neka bolja kupovina od ovih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
a ne bum sa super stero sistema prešao ne drek stereo... drek 5.1 eventualno ![]() to će mi biti glavni sistem, znači igre, mp3 i sl. -> nula bodova. prek toga će ići dvd, slušanje good old pcm 44.1, tu i tamo koji sacd. problem nastaje što si ne mogu pojmiti razliku između finije linije (iliti nešto što sada imam) i "high-end" pc 5.1 sistema pošto nisam slušao ništa od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
ma imam amp 2x80 a/ab klasa 15kg kinez relativno nepoznat, kef creste 2 na atacama stalcima, philips dvd/sacd 9000s sve diy kablovinje osim interkonekta (profigold oxypure). žao mi nekak rasprodat amp, zvučnike i stalke, ali eto nedostatak vremena i sveprisutnost ukućana koji su stalno doma je reklo svoje pa sad gledam uzet neki all-in-one za filmeke tu i tamo, češće stereo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Neznam, to mi se cini nekak bolja solucija... Nevolim te all-in-one, jos pogotovo tak nabrijane sa snagom, a ono sica + plastika... Jednom sam imao plasticne zvucnike, i nikad vise... BTW, ovo sam vidio u metro-u, Jamo+Yamaha, pa ak ti nije bed, zaleti se i pogledaj. ![]() Zvucnici su fino drveni, ljepo izgledaju, i brijem da se ok cuju... Sub ti mozda nece odmah trebat, ak ce ti kasnije trebat nadokupis ga, misim da oko 900kn kosta 100W Jamo, isto u metro-u i pase uz taj komplet... ![]() EDIT: Kolko su ti 5500/5400/5300 watti? I kolko kostaju?
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
da, mislio sam nekaj i o toj varijanti, ali onda opet će me opičit neka audiofilija pa ću drqat po kablovima, razmještaju/namještaju i sl. sick stuff... na kraju ću plakat kaj sam prodo stereo. ovak sam zapeo sa pis-of-šit integriranim 5.1 sistemom i nema dalje ![]() 5400 je ispod 2k, 5500 je 2500 negdje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
|
Citiraj:
Z5500 -> 500w Z5400 -> 310w Z5300-> 300w sve je to isto samo sto 5300 nemaju HW dekodere,ali kupis neki Audigy2/xfi i stvar rjesena |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Onda najbolje uzet Logitech Z-5400, 1000kn razlike izmedu njih i 5500, a to u jacini sumnjam da ces osjetit... Imam doma woofer od 150W, i vjeruj mi prejak mi je kak god volim bass i sve... http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?Gru...odjac=Logitech
![]() |
#13 |
Moderator
|
ma snaga mi je bitna onak... ne. kefice imaju po 80w svaka pa nemrem pojačat da mi prozor ne otpadne. [zbunjenost]nemam pojma više...[/zbunjenost] ![]() gledao sam neke recenzije i onak boluju (pričam 5500) od očekivanih bolesti - boomy bas (ali k, smanjim ja njega na -100 i mir u svijetu), i "rupa" u srednjotonskom području. nekoj zvučnoj slici se i ne nadam, vjerujem da tu nema sreće... ma zapravo mene pere kupovina i prodaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Banned
|
Citiraj:
npr...Ghost Recon AW sa onbord zvucnoj dopusta samo medium quality za zvuk,dok sa x-fi imas Ultra Extreme....razlika ogromna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Btw. čemu bacat toliko love za zvučnu?
![]() |
![]() |
#25 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ovako, JA IMAM Z-5500. Sad možemo dalje. Zvučnici rasturaju. U stereu su ok, iako vjerujem slabije kvalitete možda od tvojeg sistema ![]() Sub se može ISKLJUČITI preko kontrola, znači ne stišati, nego u potpunosti eliminirati. Ako nešto zanima, samo pitaj EDIT: Zvučna ti i ne treba toliko ako pelješ digitalni signal, pa na dekoder od zvučnika... sredi on dobro to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |