|
![]() |
#1 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Tihi hladnjak za socket 754.
Dakle tražim tihi hladnjak za moju mašinu, ovaj boxani mi je malo prebučan. Pošto mi se kompić i ne grije toliko puno,bitna mi je tišina i cijena. Razmišljao sam o ovom? ARCTIC COOLING, Silencer Ultra 64 (e btw,koja je razlika između običnog, "TC-a" i "TC-light", koji je bolji od njih?) Kakvi su dojmovi ljudi koji ga imaju? Preporučate li neki bolji u rangu do 150 kn, po mogućnosti dobavljiv u Rijeci?
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.903.091 Ja imao i bio prezadovoljan što se tišine tiče.Imao problema temp. jer se proc grije kao svinja. Bio venice pod njim i hladio ga je Idile 23,load 28-32. Btw:ja kad sam ga kupovao bio 270kn nije mi jasno kako je sada 150: flyingey |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
@jonyb: Freezer Pro je dosta bucan na maksimum okretajima, tek oko 50-60% je tih. No mislim da ce za 754 tih 50% okretaja biti saaaasvim dosta ![]() @Babaloo: TC je thermal control, sto znaci da se povecanjem topline povecava i broj okretaja. Posto ti proc nije neka pecnica, mislim da bi ti cooler ionako radio na minimumu okretaja, no cemu riskirati povecanje buke i mislim vecu cijenu coolera za TC-a, ako mozes uzeti ovog obicnog ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Maximum za Freezera Pro je nekih 2200-2400 o/min i tada se zbilja čuje. Granica gdje se počne čuti je nekih 1500 o/min. Meni se vrti stalno na 1400 i temperure su u idlu često ispod 30 C, a na max opterećenju do 40 C ... probano opipom na finovima i na bazi, hladnjak je mlak. Procesor je Newcastle 3000+ CG revizija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() sempron2800+@2,4, 1,6V, drži ga do 50C pod loadom (snm, prime), max mu je negdje oko 2000RPM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
|
alpine je super , i za tu lovu nema boljeg . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
probaj si smanjit napon, moj radi na 1.3V uz isti takt, freezer je gore i drzi ga oko 40-ak stupnjeva, tj prije mjesec dana je bio oko 40 stupnjeva sad je 45 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
: suicide sta si nadrkan : cheers2 |
|
![]() |