![]() |
Tihi hladnjak za socket 754.
Dakle tražim tihi hladnjak za moju mašinu, ovaj boxani mi je malo prebučan. Pošto mi se kompić i ne grije toliko puno,bitna mi je tišina i cijena. Razmišljao sam o ovom?
ARCTIC COOLING, Silencer Ultra 64 (e btw,koja je razlika između običnog, "TC-a" i "TC-light", koji je bolji od njih?) Kakvi su dojmovi ljudi koji ga imaju? Preporučate li neki bolji u rangu do 150 kn, po mogućnosti dobavljiv u Rijeci? |
http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.903.091
Ja imao i bio prezadovoljan što se tišine tiče.Imao problema temp. jer se proc grije kao svinja. Bio venice pod njim i hladio ga je Idile 23,load 28-32. Btw:ja kad sam ga kupovao bio 270kn nije mi jasno kako je sada 150: flyingey |
|
jel te zanima mozda scythe katana al-cu stara dva mjeseca za 150 kn?
|
@jonyb: Freezer Pro je dosta bucan na maksimum okretajima, tek oko 50-60% je tih. No mislim da ce za 754 tih 50% okretaja biti saaaasvim dosta :)
@Babaloo: TC je thermal control, sto znaci da se povecanjem topline povecava i broj okretaja. Posto ti proc nije neka pecnica, mislim da bi ti cooler ionako radio na minimumu okretaja, no cemu riskirati povecanje buke i mislim vecu cijenu coolera za TC-a, ako mozes uzeti ovog obicnog :) Prednost TC-a je sto ima veci ventilator (92mm)... pregledaj jos po Arctic Cooling webu :) |
Maximum za Freezera Pro je nekih 2200-2400 o/min i tada se zbilja čuje. Granica gdje se počne čuti je nekih 1500 o/min. Meni se vrti stalno na 1400 i temperure su u idlu često ispod 30 C, a na max opterećenju do 40 C ... probano opipom na finovima i na bazi, hladnjak je mlak. Procesor je Newcastle 3000+ CG revizija.
|
Za 65kn imas AC Alpine64...puno bolji od boxanog, uostalom imas i review na PCEkspertu :)
|
Citiraj:
sempron2800+@2,4, 1,6V, drži ga do 50C pod loadom (snm, prime), max mu je negdje oko 2000RPM |
alpine je super , i za tu lovu nema boljeg .
|
Citiraj:
probaj si smanjit napon, moj radi na 1.3V uz isti takt, freezer je gore i drzi ga oko 40-ak stupnjeva, tj prije mjesec dana je bio oko 40 stupnjeva sad je 45 :D ljeto je doslo ***************iga :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
: suicide sta si nadrkan : cheers2 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:54. |