|
![]() |
#1 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
koji DVD/RW od navedenih najbolji
koji je najbolji DVD/RW od navedenih: ? SONY SAMSUNG PIONEER LG NEC LITE ON TEAC koji proizvođač ima najkvalitetniji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
ja bi uzeo LG-jevu pržu, ali još valjaju i pioneer i nec, a ni lite on nije loš, tako da stvarno stvar ukusa... za ostale nemam blage... s tim da si mogao i modele staviti...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
prcknedl
|
pioneer-110 i 109 su imale losijih serija, a 111 je odlican. ja sam ubo dobrog 110 i prezadovoljan... : goood : sony=liteon ![]() samsung-bezrezervna preporuka, gledao testove i hvale ga, a ja sam prije imao 2 prze, cd-hamdu i dvd-hamdu i smao najbolje osim nemirnog dvd mehanizma... ![]() ![]() lg-najnovije su po testovima odlicne, ali...imam neugodnih sjecanja vezanih za razlijetanje nesto starijih prza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Man
|
ajde da ne otvaram bezze novi topic: jel zna netko razliku između: LG GSA-4166B i LG H20LRBB
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ova druga je novija i crna, frend mi ju je uzeo, predobra je....preporuke!!! ja isto ima LG-evu vec vise od godinu dana i sprzio sam 300-400 dvd-ova i svi do jednoga rade... uglavnom, uzmi ovu drugu, nece pogrijesiti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Man
|
thnx, al mi fakat nije jasno zašto ove druge nema nigdje na webu, niti na lg-jevoj stranici niti na nijednom review-u...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja imam LG przu GSA-4163B s kojom sam totalno nezadovoljan. Prza je smece. Rijetko koji snimi kako treba a jos gore cita. Nema st nisam pokusao, od promjene firmeware-a, promjene kabela, ciscenja...nista nije pomoglo... Tako da bjez' od LG-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
The Man
|
Citiraj:
prva loša stvar koju sam čuo ikada o novijim lg-jevim pržama...
![]() |
![]() |
#10 |
Brum brum...
|
Ma i ja si mislim ipak uzeti LG jer to je dosta ljudi uzelo i zadovoljni su (za sada ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Brum brum...
|
a sta kazete na NEC ima li netko kakvog iskustva s njim? DVD pisač, DVD±RW & DVD±R & DVD-Ram NEC ND-4550A, 16x, 8x dual layer 8.5 GB, bulk, black |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Brum brum...
|
.....ili : DVD pisač, DVD±RW & DVD±R, NEC ND-3540, 16x, 8x dual layer 8.5 GB, bulk, srebrni =250kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
koliko sam vidio po forumu, NEC je dobra przilica, ali ja bi radje isao na LG |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kolko poznajem Duffyja, njemu će zauvijek ostat 3550. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Moji Pioneeri (imam i staru 108) rade bez greške. NEC su bili dosta osjetljivi na medije - ratovali su sa no-name medijima. Ne znam da li je to popravljeno u novijim verzijama. Na www.cdrinfo.com imaš detaljne reviewe (svaki preko 20 stranica) svih mogućih prža, pa ti vidi koja ti se najviše sviđa.
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Eto, svi ce imat przu koja radi a ja dobijem felericnu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
pa nosi je na reklamaciju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
|
pa LG-eve imaju 2 god garancije....gdje si ju kupio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Brum brum...
|
Ok LG na kraju jer je medju najeftinijim i 2god garamcija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
tako je ubodi LG,ove nove njihove prze su odlicne,a neces ni pogrijesiti ako ubodes nec ili pioneer
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pioneer ili BenQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Koju god da kupis ako przis na kvalitetnije medije (Verbatim, traxdata...) neces imati problema... Imam iskustva sa pojedinim modelima svih navedenih brandova,no ja sam na kraju zadrzao 3 Nec-ova modela... Puno przim i na dvoslojne dvd-r i obicne dvd-e te cd-e no ono sto je bitno je da u 99% slucajeva snimam na traxdatu ili verbatim i zasad nikakvih problema i ama bas svi, dakle 100%, cd/dvd su snimljeni "kako treba". So se tice citanja tu mi se takoder nec pokazao najbolji. A od ostalih i no name medija LG, Pioneer i Nec su przili na gotovo sve za razliku od recimo Philipsa kojeg ne preporucujem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Brum brum...
|
da cuo sam da je nec dobar. lega ima NEC i crosflashatovao ga je i super mu je.:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja bi uzeo neca od navedenih zbog 2god garancije inace je pionirac moj izbor al nema 2 god garancije ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|