![]() |
koji DVD/RW od navedenih najbolji
koji je najbolji DVD/RW od navedenih: ?
SONY SAMSUNG PIONEER LG NEC LITE ON TEAC koji proizvođač ima najkvalitetniji? |
ja bi uzeo LG-jevu pržu, ali još valjaju i pioneer i nec, a ni lite on nije loš, tako da stvarno stvar ukusa... za ostale nemam blage...
s tim da si mogao i modele staviti... |
NEC i PIONEER
|
pioneer-110 i 109 su imale losijih serija, a 111 je odlican. ja sam ubo dobrog 110 i prezadovoljan... : goood :
sony=liteon ;) samsung-bezrezervna preporuka, gledao testove i hvale ga, a ja sam prije imao 2 prze, cd-hamdu i dvd-hamdu i smao najbolje osim nemirnog dvd mehanizma... :) svi ti optikaneri rade ko prvi dan...jednom cistio lece...a naradili su se :) lg-najnovije su po testovima odlicne, ali...imam neugodnih sjecanja vezanih za razlijetanje nesto starijih prza... |
ajde da ne otvaram bezze novi topic:
jel zna netko razliku između: LG GSA-4166B i LG H20LRBB |
ova druga je novija i crna, frend mi ju je uzeo, predobra je....preporuke!!!
ja isto ima LG-evu vec vise od godinu dana i sprzio sam 300-400 dvd-ova i svi do jednoga rade... uglavnom, uzmi ovu drugu, nece pogrijesiti.... |
thnx, al mi fakat nije jasno zašto ove druge nema nigdje na webu, niti na lg-jevoj stranici niti na nijednom review-u...
|
Ja imam LG przu GSA-4163B s kojom sam totalno nezadovoljan. Prza je smece. Rijetko koji snimi kako treba a jos gore cita. Nema st nisam pokusao, od promjene firmeware-a, promjene kabela, ciscenja...nista nije pomoglo...
Tako da bjez' od LG-a... |
Citiraj:
prva loša stvar koju sam čuo ikada o novijim lg-jevim pržama... |
Ma i ja si mislim ipak uzeti LG jer to je dosta ljudi uzelo i zadovoljni su (za sada :) ) pa cemo vidjeti.... a ove ostale pioneer itd .... ah tko zna mozda su i bolje ali...ipak cu na kraju vjerovatno ubosti LG....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a sta kazete na NEC ima li netko kakvog iskustva s njim?
DVD pisač, DVD±RW & DVD±R & DVD-Ram NEC ND-4550A, 16x, 8x dual layer 8.5 GB, bulk, black |
.....ili :
DVD pisač, DVD±RW & DVD±R, NEC ND-3540, 16x, 8x dual layer 8.5 GB, bulk, srebrni =250kn |
koliko sam vidio po forumu, NEC je dobra przilica, ali ja bi radje isao na LG
|
mozes kupiti NEC ND 3550 i crosflashat ju u 4550 (DVD RAM) ili u 4551 (DVD RAM i LabelFlash)....
makar bi mozda uzeo Pionirku 111... uglavnom uzeo nekaj od NECa il Pionira! |
Kolko poznajem Duffyja, njemu će zauvijek ostat 3550. ;)
|
Moji Pioneeri (imam i staru 108) rade bez greške.
NEC su bili dosta osjetljivi na medije - ratovali su sa no-name medijima. Ne znam da li je to popravljeno u novijim verzijama. Na www.cdrinfo.com imaš detaljne reviewe (svaki preko 20 stranica) svih mogućih prža, pa ti vidi koja ti se najviše sviđa. |
Eto, svi ce imat przu koja radi a ja dobijem felericnu...:( Znam da su svi zadovoljni sa LG przama, ali eto ja sa svojom nisam snimio vise od 20 medija, od tih 20 mozda je 5 valjalo : suicide : suicide : suicide
|
pa nosi je na reklamaciju!
|
Przu vec imam vise od godinu dana, garancija istekla...
|
pa LG-eve imaju 2 god garancije....gdje si ju kupio?
|
Ok LG na kraju jer je medju najeftinijim i 2god garamcija:D
|
tako je ubodi LG,ove nove njihove prze su odlicne,a neces ni pogrijesiti ako ubodes nec ili pioneer
|
Pioneer ili BenQ
|
Pioneer, definitivno:clap:
|
Citiraj:
|
Koju god da kupis ako przis na kvalitetnije medije (Verbatim, traxdata...) neces imati problema...
Imam iskustva sa pojedinim modelima svih navedenih brandova,no ja sam na kraju zadrzao 3 Nec-ova modela... Puno przim i na dvoslojne dvd-r i obicne dvd-e te cd-e no ono sto je bitno je da u 99% slucajeva snimam na traxdatu ili verbatim i zasad nikakvih problema i ama bas svi, dakle 100%, cd/dvd su snimljeni "kako treba". So se tice citanja tu mi se takoder nec pokazao najbolji. A od ostalih i no name medija LG, Pioneer i Nec su przili na gotovo sve za razliku od recimo Philipsa kojeg ne preporucujem... |
da cuo sam da je nec dobar.
lega ima NEC i crosflashatovao ga je i super mu je.:burn: |
ja bi uzeo neca od navedenih zbog 2god garancije
inace je pionirac moj izbor al nema 2 god garancije ... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:46. |