|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Popis file-ova
e, ovako imam jako puno mp3 i spotova na disku. sad bi trebao napravit njihov popis ali mi se baš neda u wordu pisat jedan po jedan file.da li postoji neki program ili nešto slično a bi to mogao napravit što brže: CoolRamb : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za MP3-ice možeš i MediaMonkey koji je ujedno i player, za sve ostalo je WhereIsIt sasvim OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kao sta ti je i McG reka WhereIs It je nejjednostavniji i neces imat puno problema sa ažuriranjem arhiva! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
postoji puno bezbolnijih nacina od instaliranja dodatnog programa npr. u cmd-u napises dir > popis.txt i stvorit ce ti txt file sa popisom svega u direktoriju u kojem se nalazis ako je samo mp3 i video mozes koristiti i winamp misc options => misc => generate html playlist imho nepotrebni programi samo zaspemaju komp ne mislim ulazit u daljnje rasprave, vi ste mu dali jednu ideju, ja drugu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Svaka čast ako je tebi WhereIsIt nepotreban program... To mi je prva stvar koju stavim kad instaliram Win jer bez njega ne mogu. Sav software po kući mi je u njemu katalogiziran... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
hehe domy, potpuna istina, ne znam kaj sam ja radila prije whereisita... copy pasteala u excelu ... *doh* sad ne znam di mi je ona slika, kao screenshot tip gugla "where are my fuckin keys" i dobije "on top of the fridge" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |