![]() |
Popis file-ova
e, ovako imam jako puno mp3 i spotova na disku. sad bi trebao napravit njihov popis ali mi se baš neda u wordu pisat jedan po jedan file.da li postoji neki program ili nešto slično a bi to mogao napravit što brže: CoolRamb : hello2 :
|
|
probat cu,thx
|
Za MP3-ice možeš i MediaMonkey koji je ujedno i player, za sve ostalo je WhereIsIt sasvim OK.
|
Kao sta ti je i McG reka WhereIs It je nejjednostavniji i neces imat puno problema sa ažuriranjem arhiva! ;)
|
uspio sam !thx
|
postoji puno bezbolnijih nacina od instaliranja dodatnog programa
npr. u cmd-u napises dir > popis.txt i stvorit ce ti txt file sa popisom svega u direktoriju u kojem se nalazis ako je samo mp3 i video mozes koristiti i winamp misc options => misc => generate html playlist imho nepotrebni programi samo zaspemaju komp ne mislim ulazit u daljnje rasprave, vi ste mu dali jednu ideju, ja drugu |
Svaka čast ako je tebi WhereIsIt nepotreban program... To mi je prva stvar koju stavim kad instaliram Win jer bez njega ne mogu. Sav software po kući mi je u njemu katalogiziran...
|
hehe domy, potpuna istina, ne znam kaj sam ja radila prije whereisita... copy pasteala u excelu ... *doh*
sad ne znam di mi je ona slika, kao screenshot tip gugla "where are my fuckin keys" i dobije "on top of the fridge" :D:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:31. |