|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
MetallicA`s work
eto i mene i moje kante: prije: ![]() posle: ![]() ![]() ![]() eto izgleda koda je sve puno prashine al je to od svjetlosti neznam ja bash dobro baratat s digitalcem ![]() zadnja je slika novija od ostalih napajanje je pofarbano u crno,izrezana neka rupa i stavljen plexi na napajanje ![]() ![]() UPDATE: evo da malo updateam slike ![]() evo i uspio promijenit ledicu mu mišu ![]() ![]() evo josh che biti upadeta samo dok uplodam slike
"...thrashing allaround,acting like a maniac..." what is it ? Call oF DuTy ....pwning Zadnje izmijenjeno od: MetallicA. 04.06.2006. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Dobro si sredio to... ![]() Ajd mi reci, jel ti bucan komp? Imas puno ventova, pa pitam... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Neloshe, ali zavrsna obrada ovih rupa ti je malo koma ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feelin Distinctive Shit
|
komp je totalno jak, preko ljeta otvoriš case i ne treba ti klima ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hehe, vjerujem da ne bi izdržap 5 sec blizu toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Buka je ko da polijeće avion |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
josh i gore ![]() @^SuperUnknown^ ma izbushio sam te rupe i onda tek skuzhio da su premaleal mi se nije dalo onda posle josh s time za***************avat @Matesonik ***************ga origii je krepo nije mi bilo druge nego ovo ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
|
Ja ih imam 9 komada, ako ukljucimo naravno i proc, grafu i napajanje... volim da ima neke mehanike, da se nesto okrece haha, naravno ni jedan ne svijetli ovako lijepo ali se vrti i dere
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
ja iam 9 sa grafom procom i napajanjem ![]()
![]() |
#15 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ja imam tri komada! jedan na procu,na grafi i jedan u bocnoj stranici(colermaster neki crni neugledni al je tih i dobro obavlja posao!) vise mi ih i ne stane jer imam desktop case!s tim da je okrenut na bok da zauzima malo mjesta pod stolom!
![]() |
#16 |
Premium
|
update . . . . . evo moram sljedechi update tu : ![]() evo update (hvala striko dobby) ![]() kučište sam dobio u utorak a i dremel mi se strgo tak da sam samo uspio prefarbat unutrashnjost ostalo slijedi dok nabavim dremel i plexi update again : ![]() evo update opet znachi miš slika je lošija al neam sad vremena to bolje slikavat vidi se bitno )ledica promijenjena izrezane ochi) josh dok to se sposlozhim kak trea (scroll crni,tzipke pofarbat opet chu updateat)
"...thrashing allaround,acting like a maniac..." what is it ? Call oF DuTy ....pwning Zadnje izmijenjeno od: MetallicA. 08.06.2006. u 00:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
hm nisi . . .. . isho bi i ja al sam bio jsoh priglup dok sam slago ventove
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ti imaš aerodrom doma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Mogo bi ti njega usidrit da ti ne poleti. ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Premium
|
lol kaj je da je iam aerodrom al neche on nikud ak i krene blizu mi je pa ga pridrzhim ![]()
![]() |
#23 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Aj sad probaj iskljucit sve venove, pa javi razliku u temperaturama i buki...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
38 sa ventovima 45 bez gledo sam u everestu dok je radio super pi na 8 mb-a i da razlika u buki je nenad***************iva dok sve upalim ko na areodromu , dok gasim chujam samo napajanje , proc i ovo gore ![]() grafa nechujna ![]()
![]() |
#26 |
Premium
|
e to ti neznam uglavnom stari su oko 10god od neke stare linije ja sam ih prespojio na novu inache zvuchnici su ***************eni iam dva takva al je na jednom ovaj velki zvuchnik pochel krchet ![]()
![]() |
#28 |
Premium
|
update na nekom od postova . . . . . . . update opet 2 u istom danu ![]() evo sve pishem u jedan post jer me niko neche hvalit: lol2 :
"...thrashing allaround,acting like a maniac..." what is it ? Call oF DuTy ....pwning Zadnje izmijenjeno od: MetallicA. 08.06.2006. u 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
koji vetnovti na chemu
|
|
Oglas
|