|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
rekopresiranje mp3-ca
koristim cd-da extractor, tj., convertor za prebacivanje nekih mp3ca iz 320 u 128 , no zanima me sljedece.... posto imam masu foldera po albumima i neki su 320 neki 128 a ja ih sve zelim strpat u 128 kbps, pa povucem cijeli foldedr sa svim folderima i svim stvarima da se rekompšresjau jer mi se neda probirat koji su 320 koji 128., a cdda programm ih sve rekompresira, pa me zanima:, dal se gubi kvaliteta kad se rekompresira s 128 opet u 128? : pirate : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Svaka kompresija i dekompresija u principu donosi gubitke. KOji je razlog da one od 320 ised smanjivat u 128?
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RIAA
|
picajzla sam po prirodi : roller : ma kad su mi i u albumima neke kompr na 320, neke na 160, neke na 128, i nekakav sam kolekcionar pa volim da mi je u folderu pjesme, tocnog izvodjaca - naziv pjesme,, cover i playlista...... da znam di mi je kaj.... a i kad prebacujem na mp3 da mi zauzima manje mjesta,, jer 128 i 320 za jednu pjesmu nea veze, al za recimo cijeli album u 320 stavim si 2 u 128... pa da nemoram rekompresirat kad prebacujem vec da mi je odma sve pripremljeno... ps neam za ipod mahhh..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Bit che ti zhao kasnije, vech kod kupnje imalo kvalitetnijih zvuchnika.
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
da je picajzla kak veli već bi mu i sad bilo žal ![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 15.05.2006. u 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
prije bi se mogao nazvati škrcem...sa ovako niskom cijenom hardova, razmišljat o trpanju 2 albuma na mjesto jednog kroz rekompresiju 320-ica u 128-ice je dubioza opasnih razmjera ko što reče costa podrigavras, bit će ti žao |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|