|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Jul 2005
|
amis dsl
jel ko uzeo ovaj dsl. vidio sam da imaju 2 mjeseca flata i da ugovor možeš potpisat na samo godinu dana. mislim uzet dsl pa sad vi recite jel ovaj amis dobar ili da ipak uzmem maxadsl koji je kao dobar iako dosta ljudi u zadnje vrijeme ima problema s njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
celduce ga je uzeo,ja cekam.uzeo sam paket od 3gige na 512kb za 150kn. prva dva mjeseca flat.cini mi se ok i imaju jako ljubaznu sluzbu za korisnike.
![]() |
#4 |
Premium
|
ja si isto razmisljam ubost to. 3 gige prometa 512/128 me izađe isto ko dcm 200/96 sad... prva 2 mjeseca je flat.. neznam pomisao da cu biti "jedan od onih" koji razmisljaju o prometu stalno me malo bedira, iskreno |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
kakav je ping na dcm-u? kolko je stvarni bandwith? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
LOL ja sam na DCM-u već 2 godine i super zadovoljan sam ping u WoW-u mi je 50ms, varira do 150 al rijetko... sad su digli brzine i za 148kn/mj. imam 192/96 - flat. ono što je također dobro je to što je to kabelski internet tj. download ne utječe na brzinu uploada (odvojeni vodovi) korisnička služba radi 7 dana u tjednu, od 8 do 19h, serviseri rade kad god treba (kad sam ga tek uzeo frajer mi je iz dubrave u 20h navečer došo na cvjetno s cd-om s driverima za modem) www.dcm.hr super zadovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Al' ne čini mi se baš nešto jeftino... i, ne mogu nigdje pronaći 192/96 brzinu... sve su neke zaokružene... http://www.dcm.hr/frame_cijenik_int.html Koje se treba gledati!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
moja je ova 200/96 ja kažem 192 jer mislim da nije 200 (nemre se to sam tak zaokružit) nego da je marketinški trik i sori ali ti za tu istu lovu dobiš malo brži dsl od t-coma i daaaaaaaaaaleko si od flatratea, stalno misliš na promet itd... a ak ti ja velim da skinem stvar neku za 5 (10max) minuta, da skinem film za jedan dan što sam na faksu i radim i onda dođem doma večerat... ti treba brže? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
MadModerator
|
Ne zelim ih reklamirati. Support im je velika nula. Ne odgovaraju cak ni na mailove korisnika, kad nazovem tamo i pitam obicno nemaju pojma ocem ja...i dostupni su samo u VŽ...
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
i ne, ne radi se o niskom standardu, siromastvu ili necem drugom. nikakva imucnost ne opravdava bacanje novaca |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
isti shit. treba doći ovaj fixni drugi operater koji će i nuditi adsl i onda će to biti drugačije. amis i t-com je totalno isto skoro.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
MadModerator
|
A za ove pare sto dajem kod T-Coma bi dobio 5GB paket a njega sam profuro prije par dana...tako da ostajem dok netko za 200kn ne ponudi brzi flat od ovog.
![]() |
#20 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel taj DCM pruza usluge i u Zagrebu, točnije Vukomerec?? Mislio sam si uzeti Maxadsl za 150kn (4GB prometa) , ali radje bi uzeo ovo sa flat za 150kn <<< Mistral 200/96 kbps 145.18 kn >>> Glavno da mogu skidati....nista drugo mi nije vazno...A i da se stranice brže otvaraju...Realno gledajući kolko bi brše skidao sa ovim umjesto 56Kbps? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|