|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() dakle oba 2500+. ima li ikakve razlike u performansama. koji je bolji? moja terija: barton radi na nešto većoj frkvenciji tj. više se grije pa je sempron bolje rješenje!! (na 200 2100<->2200 ??) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
barton ti ima više cahce memorije, pa bi po tome kao trebao biti bolji... semproni su ti u biti stari thoroubredB procevi... sa 256kb cache-a ispravite me ako griješim... moj glas za Bartona. dobar proc. imao ga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Cekajte ljudi... o kojem se Sempronu radi? Za SocketA ili Socket754?
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
I kaj sad ako se barton više grije. Za tu namjenu postoje kuleri. Ja bih rade bartona. A da razmisliš o Athlonu 64? Ako imaš adekvatnu matičnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
upravo tako semproni su samo preimenovani stari athloni xp,barton bi naravno trebao bit bolji zbog veceg cachea. ako planiras uzimati semprona onda gledaj realni radni tak a ne PR.naravno obrati paznju na cache al tesko da ces naci semprona sa 512 cachea(ako se ne varam bio je samo model 3100+ i bio preskup) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Barton uzimaj. 512 cachea naspram 256 je jako veliki plus. Iako bi ti najbolje bilo uzet neki mobilac ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ja imam semprona 3000+ i istina je da ima 512cachea... temp mi je oko 40stupnjeva i cist sam zadovoljan...: goood :
![]() |
#13 | |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Previđate bitnu stvar: PR Bartona se odnosi na Pentium, a PR Semprona na Celeron. Fizička razlika sckA Semprona naspram thor-b je nikakva, samo ta da radi na FSB-u od 166 MHz-a naspram tb-ovih 133 MHz. Po meni je Barton bolji, ali mislim da je veći problem sa dostupnošću tj. kojeg prvo nađeš taj je bolji jer je postalo teško nać sckA procesor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
imao sam oba procesora. osim u kešu razlika je da na 1.775v barthon ide na 2.35 prime stabile a sempron na 2.1. oba su bila hladena sa thermaltakeovim silent boostom. max semprona mi je bio na 2.2 na 1.93 (butao je vindovse) a barthonu 2.45 (super pi 1m stabile: goood : )
![]() |
#16 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
barton...pogotovo moblica ako imas prilogu.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|