|
![]() |
#1 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
CoD problem
Poz Evo c/p posta koji sam postao na Gamer.hr forumu, pa da ne pisem jo jednom sve: Sve je radilo normalno do prije dva dana. Onda mi je dosao stlicek iz T-Coma jer sam zvao da mi puca veza i zamijenio mi je dotadasnji Siemens A-100 modem za neki Zyxel koji ima svoje napajanje pa mi kao vise ne bi trebala veza pucati blalba. E, al je sad problem u tome kaj kad se konektiram i hocu pokrenut CoD ona slika Loading Call of Duty stoji valjda dvije minute pa se igra pokrece uzasno dugo, predugo. Jel netko vec imao ovakav problem pa zna kako to rijesiti? Instaliranje novih drivera ili..? edit: to je ovo čudo http://www.zyxel.com/product/model.p...lue=1021873638 kaj, da probam s driverima? :\ efo, to je to, jel zna netko kaj da napravim? Btw, ista stvar je i s pokretanjem COD2.
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
ne, to ti se svima događa. prvo ide malo not responding , pa running pa not responding... (ako gledaš u task manageru) to ti je normalno zbog lan-a (tako kažu) ja sam mislio da je cod2_mp malo u ku*** dok nisam malo duže pričekao...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Meni je tako bilo s Kasdom (LAN). Sad imam istog Zyxela kao i ti ali postavljenog u router mod. Sve verzije COD-a se pokrecu normalno.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Probaj ovako kao što je Domy napisao još prije; Start -> Control Panel -> Network Connections -> desni klik na LAN konrkciju -> Properties -> kartica General -> ispod This connection uses the folowing items klik na Internet Protokol (TCP/IP) -> Properties -> točkica na Use the following IP address -> pored IP address upiši 192.168.0.1, a Subnet mask 255.255.255.0 -> OK -> Close malo pričekaj i to je to, još će ti se ubrzati malo i windows startup mislim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sniper, na mene misliš? ![]() ![]() ![]() EDIT: Zbog tipkanja po mraku sam ti i ime krivo napiso...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.03.2006. u 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Naime ja trebam taj modem umjesto ovog šitnog Siemensa A-100 : DualWiel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja isto čekam minutu-dvije da se pokrene cod2. Pokaže se početna slika i tu stoji 1-2 min. Ali sve je ostalo OK.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Taj monter je zbog naših zivkanja bio negdje 4 puta kod nas i sad kad smo zadnji put nazvali onda nam je rekao kak su dobili te nove Zyxel modeme i da bude nam došao zamijeniti pa da bi onda trebalo biti u redu, jer je kao ovaj A100 znao povući previše struje preko USB-a pa bi zato krepavalo.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|