|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
hit do hita = Dora
No comment : stoopid : Moja štikla copyright by Severina "Jer još trava nije nikla Tamo gdje je stala moja štikla Dođi, dođi, hop, hop Hajde pile moje Tika taka oko pola tri Štipnut ćeš me da se ne vidi Znam ja dobro takve kao ti Đavoli su tvoji kumovi Zvrc, zvrc, tražit ćeš moj broj Kuc, kuc kucaj nekoj drugoj Sojčice devojčice daj obuci čarapice Ojda da, oj da da, oj da da da Sssss sex Hop, hop, mrk, mrk Šic, šic, bježi nekoj drugoj Cupa, cupa, zumba, zumba Seno, slama, sir, salama Cikla nikla, cikla rikla Afrika paprika Zlatan prsten tanki brčići...." ![]() Izvor: iskon.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Bas je super pjesma... ![]() Bas me zanima ko ce pobjedit....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ovo mi je omiljen dio: "Šic, šic, bježi nekoj drugoj Cupa, cupa, zumba, zumba Seno, slama, sir, salama Cikla nikla, cikla rikla Afrika paprika" Autor je imao posebno nadahnuce, a njegov talent je napokon prepoznat ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
lolčina
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ak tak nekaj more dojti na Doru onda bum i ja počel pisati pjesme. Mislim da mogu bolje od ovoga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
bolesne su sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja sam daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavno odustao od nase "glazbene" scene... A i svi smo vidjeli sta severina ZNA raditi a to nije pjevanje vec njezin home uradak ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Prikljucimo njoj jos pola "glazbenih umjetnika" sa hrv estrade koji neznam sto pjevaju i onda to jos prodaju neznam kome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Đizus fakin krajst ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ok trebam nekog tko zna svirat gitaru el.gitau i to jako dobro..trebam basistu...i bubnjara..ja cu biti volkal a moja draga gitara br.2 idemo napraviti stvar..e mislim da bi u roku 15min napisao smilseniji i bolji tekst od ove stvari....majko...koja glupaca..kako je glupa ta Sjeberina |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
hehe ![]() Baš sam se nasmijo ovoj gluposti od nje ![]() nema šta...baš je glupa. btw. vidi se da Bregovic ima prste u ovome. A i vuče me na pjesmu koja je prije 2 godine pobijedila na euroviziji...znate onu tursku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ako nishta, barem bi u pravom smjeru krenula....
![]() |
![]() |
#17 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Imate li još kakvih tekstova narodnjaka i sl. da se s društvom mogu smijati. Imao sam par pjesmi i stvarno su riječi više - manje besmislene. Bez uvrede onima koji slušaju tu glazbu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
hm tek tolko pjesme koje idu na drou NESMIJU biti prije nje nigdje drugdje objavljene. To su pravila eurovizije, tak da ne vejrujem da će to bit na dori, za koju me blago zaboli reprodukcijski organ ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
music freak
|
..ovo je vrhunac dore
![]() |
#25 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Sad kad sam vidio i cuo nastup od Severine... najgore je to stro je to jos i dobra pjesma u odnosu na vecinu drugih. Barem je originalna ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Moderator
|
Uf, rijeci su joj glupe, al pjesam je jos gluplja... Al ajde, ima lijepu haljinu ![]() EDIT: Jos mi je od Žanamari nekako najbolja... EDIT2: Kao sto sam i mislio, Seve je dobila max. broj bodova od televotinga: suicide
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 03.03.2006. u 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
hebote , sad će se mjesec dana na radiu i tv-u vrtit " ojda ojda ojdadada": lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
LOL Mislim dora je svake godine sve bolja i bolja, ma najbolja je bila tajči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Evo ak hoće ko pjesmu skinut (2,7MB) Moja Stikla MP3 ![]() A pogledajte malo ovaj Blog mislim taj ko je autor/ica je stvarno : lol2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|