![]() |
hit do hita = Dora
No comment : stoopid :
Moja štikla copyright by Severina "Jer još trava nije nikla Tamo gdje je stala moja štikla Dođi, dođi, hop, hop Hajde pile moje Tika taka oko pola tri Štipnut ćeš me da se ne vidi Znam ja dobro takve kao ti Đavoli su tvoji kumovi Zvrc, zvrc, tražit ćeš moj broj Kuc, kuc kucaj nekoj drugoj Sojčice devojčice daj obuci čarapice Ojda da, oj da da, oj da da da Sssss sex Hop, hop, mrk, mrk Šic, šic, bježi nekoj drugoj Cupa, cupa, zumba, zumba Seno, slama, sir, salama Cikla nikla, cikla rikla Afrika paprika Zlatan prsten tanki brčići...." :D : bonker : Izvor: iskon.hr |
Bas je super pjesma... :D
Bas me zanima ko ce pobjedit.... |
Citiraj:
Ovo mi je omiljen dio: "Šic, šic, bježi nekoj drugoj Cupa, cupa, zumba, zumba Seno, slama, sir, salama Cikla nikla, cikla rikla Afrika paprika" Autor je imao posebno nadahnuce, a njegov talent je napokon prepoznat :D Citiraj:
|
hehehe :D:D:D
|
lolčina
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ak tak nekaj more dojti na Doru onda bum i ja počel pisati pjesme. Mislim da mogu bolje od ovoga.
|
bolesne su sve
|
ja sam daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavno odustao od nase "glazbene" scene...
A i svi smo vidjeli sta severina ZNA raditi a to nije pjevanje vec njezin home uradak ;) |
Prikljucimo njoj jos pola "glazbenih umjetnika" sa hrv estrade koji neznam sto pjevaju i onda to jos prodaju neznam kome...
|
Đizus fakin krajst :eek: Pa oni stvarno nisu normalni...al to i nije tako čudno kad: "Na Štikli su inače radili Boris Novković i Goran Bregović" mislim da ovo sve govori,a što se tiće Seve,ona jadna nije kriva što je živa :D
|
ok trebam nekog tko zna svirat gitaru el.gitau i to jako dobro..trebam basistu...i bubnjara..ja cu biti volkal a moja draga gitara br.2
idemo napraviti stvar..e mislim da bi u roku 15min napisao smilseniji i bolji tekst od ove stvari....majko...koja glupaca..kako je glupa ta Sjeberina |
Mora Seve pod hitno mijenjati "profesiju"!
Ziher bi joj Ira Tigerman nesto nasla. |
hehe :)
Baš sam se nasmijo ovoj gluposti od nje :D nema šta...baš je glupa. btw. vidi se da Bregovic ima prste u ovome. A i vuče me na pjesmu koja je prije 2 godine pobijedila na euroviziji...znate onu tursku. |
Citiraj:
ako nishta, barem bi u pravom smjeru krenula.... |
Imate li još kakvih tekstova narodnjaka i sl. da se s društvom mogu smijati. Imao sam par pjesmi i stvarno su riječi više - manje besmislene. Bez uvrede onima koji slušaju tu glazbu.
|
A sto je najzalosnije ta pjesma bi mogla bez problema predstavljat Hrvatsku errr khmm ovaaj,balkan : nono :
|
I "zabetonirati" nam ionako siguran ulazak u EU!: roller :
|
Citiraj:
|
hm tek tolko pjesme koje idu na drou NESMIJU biti prije nje nigdje drugdje objavljene.
To su pravila eurovizije, tak da ne vejrujem da će to bit na dori, za koju me blago zaboli reprodukcijski organ ;) |
..ovo je vrhunac dore
|
Citiraj:
kako je glupa severinina pjesma, a prikazuju je kao favorita: bonker : : baad : |
nije vazna pjesma nego Seve
|
Sad kad sam vidio i cuo nastup od Severine... najgore je to stro je to jos i dobra pjesma u odnosu na vecinu drugih. Barem je originalna :D :p
|
Uf, rijeci su joj glupe, al pjesam je jos gluplja... Al ajde, ima lijepu haljinu :D
EDIT: Jos mi je od Žanamari nekako najbolja... EDIT2: Kao sto sam i mislio, Seve je dobila max. broj bodova od televotinga: suicide |
Severina je pobijedila na Dori - katastrofa: hitthewa
|
hebote , sad će se mjesec dana na radiu i tv-u vrtit " ojda ojda ojdadada": lol2 :
|
LOL
Mislim dora je svake godine sve bolja i bolja, ma najbolja je bila tajči :) |
Evo ak hoće ko pjesmu skinut (2,7MB)
Moja Stikla MP3 :rolleyes: A pogledajte malo ovaj Blog mislim taj ko je autor/ica je stvarno : lol2 : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:27. |