|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Igrajte se narodi , dok se mi igramo s'vami :(
' Uz onu "zavadi pa vladaj" . "kruha i igara" .... Nevjerovatno je do koje degutantne razine te tiskovine idu u naj bljutavijem exploatiranju, animacije svojih "citatelja" sa nagradnim igrama. Otvorim svaka druga stranica neka nagradna. Danas pogledam i vidim vrhunac drskosti. Citiram : 5 dana zaredom ....kupujte Vecernji i 24sata...izrezujte...sakupite xy kupona... Briga me koja je krovna grupacija, zajednicka, konkurentska, strateska ili lopovska. Ali ovakav primitivizam navlacenja na nagradne igre je toliko odvratan da mi se gadi. Nisam to nikad igrao jer poznavajuci nas mentalitet, dobitnici se obicno (ne bas navek, ali cesto) zasigurno vec 'odabrano znaju' Dovoljno je bilo citati prezimena dobitnika INA 'nagradnog tankanja/kupona' pa da i stanovnici Kalaharija vide da su dobitnici posteni ko necak Ivana Groznog. Samo kod nas. Jos malo pa ce 'Modra Lasta i Smib' udruziti snage pa dati barem neku trokolicu, ako skupite samo sljedecih 5 kupona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
A sta ja znam situacija je u zemlji takva da postoje dvije vrste ljudei oni koji imaju i oni koji bi htjeli imati. Pa im ovakve stvari daju nadu.... Ja nisam nikada igrao niti cu igrati ali ono ako neigras nemos se ni nadati....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
"Pa im ovakve stvari daju nadu...." Upravo tako,dobro znaju lideri xx medija,stampi,korporacija sto narodu treba pa treba ih navuci na nesto.Od reklama na Tv-u do svega svodi se na to da ako kupis neki proizvod biti ce ti bolje u zivotu te se ljudi tjese raznim sranj... i nadama u tome,pogotovo ako su "pare" u igri.To je cista eksploatacija ljudskih emocija koji nemaju i lijepo se hrane njima i njihovim novcem i sve to iz godine u godinu sve gore postaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
I u čemu je problem? Ako kupuješ te novine možeš profitirati a nitko te ne sili da ih kupiš... Ja kupujem sportske novosti i novi list svaki dan pa ako oni naprave zajedničku nagradnu igru super! Ima ljudi koji kupuju novine samo zbog nagradne igre a po meni njih treba žaliti a ne medije a ima i nas koji ih čitamo i kupujemo od uvijek ako usput ima nagradna igra kao recimo u Novom listu još bolje!
![]() |
#6 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Tko voli nek izvoli. Nitko nikoga na ništ ne sili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Drinking Rum before 10am makes you a Pirate, not an Alcoholic. Zadnje izmijenjeno od: MasterX. 23.02.2006. u 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Dobro znaš da takvih svari nema na PCE. Ni politike, ni crkve, ni... Ako ti se baš toliko neodoljivo razgovara o tome-možeš i na monitorovom forumu. Uskoro će biti napisana malo opširnija pravila pa će onda valjda biti svima jasno zašto nekim stvarima na PCE forumu nema mjesta. Kaj se tiče mene osobno-uopće me ne smeta taman da upadneš u sred mise u katedralu ili na sjednicu vlade i pojasniš ljudima svoje viđenje svijeta, katoličke crkve i politike...ali ovdje nije mjesto za takve stvari. I neće biti. Jer smatramo da nas svakodnevno dovoljno zatrpavaju i tlače takvim stvarima i po telki i po novinama-ne mora se zato još i na PCE. A to sve ti kao stari forumaš dobro znaš. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|