PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Igrajte se narodi , dok se mi igramo s'vami :( (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34308)

Visage 23.02.2006. 02:42

Igrajte se narodi , dok se mi igramo s'vami :(

'

Uz onu "zavadi pa vladaj" . "kruha i igara" ....

Nevjerovatno je do koje degutantne razine te tiskovine idu u naj bljutavijem exploatiranju, animacije svojih "citatelja" sa nagradnim igrama. Otvorim svaka druga stranica neka nagradna.

Danas pogledam i vidim vrhunac drskosti.

Citiram : 5 dana zaredom ....kupujte Vecernji i 24sata...izrezujte...sakupite xy kupona...

Briga me koja je krovna grupacija, zajednicka, konkurentska, strateska ili lopovska.

Ali ovakav primitivizam navlacenja na nagradne igre je toliko odvratan da mi se gadi. Nisam to nikad igrao jer poznavajuci nas mentalitet, dobitnici se obicno (ne bas navek, ali cesto) zasigurno vec 'odabrano znaju'

Dovoljno je bilo citati prezimena dobitnika INA 'nagradnog tankanja/kupona' pa da i stanovnici Kalaharija vide da su dobitnici posteni ko necak Ivana Groznog.

Samo kod nas.

Jos malo pa ce 'Modra Lasta i Smib' udruziti snage pa dati barem neku trokolicu, ako skupite samo sljedecih 5 kupona.

Codiac 23.02.2006. 02:50

A sta ja znam situacija je u zemlji takva da postoje dvije vrste ljudei oni koji imaju i oni koji bi htjeli imati.

Pa im ovakve stvari daju nadu.... Ja nisam nikada igrao niti cu igrati ali ono ako neigras nemos se ni nadati....

celduce 23.02.2006. 03:26

"Pa im ovakve stvari daju nadu...."
Upravo tako,dobro znaju lideri xx medija,stampi,korporacija sto narodu treba pa treba ih navuci na nesto.Od reklama na Tv-u do svega svodi se na to da ako kupis neki proizvod biti ce ti bolje u zivotu te se ljudi tjese raznim sranj... i nadama u tome,pogotovo ako su "pare" u igri.To je cista eksploatacija ljudskih emocija koji nemaju i lijepo se hrane njima i njihovim novcem i sve to iz godine u godinu sve gore postaje.

Andeo 23.02.2006. 08:29

I u čemu je problem? Ako kupuješ te novine možeš profitirati a nitko te ne sili da ih kupiš... Ja kupujem sportske novosti i novi list svaki dan pa ako oni naprave zajedničku nagradnu igru super! Ima ljudi koji kupuju novine samo zbog nagradne igre a po meni njih treba žaliti a ne medije a ima i nas koji ih čitamo i kupujemo od uvijek ako usput ima nagradna igra kao recimo u Novom listu još bolje!

damir1 23.02.2006. 09:53

Šta mislite koliko sam novaca bacio dosada? : nono : (takve stvari+one "dobili ste" koverte bez čitanja odglumim nikad nam prežaljenog Dražena)

Bran 23.02.2006. 12:24

Tko voli nek izvoli. Nitko nikoga na ništ ne sili.

MasterX 23.02.2006. 20:14

PCE CENZURA
sramota :(

Jelc 23.02.2006. 21:02

Citiraj:

Autor MasterX
TKO JE OBRISAO MOJ POST O 24SATA - STYRIA-I I KATOLICKOJ CRKVI :grrr: : bonker2 ???????????? CENZURIRAJTE SI .....

Ja sam pobrisao.

Dobro znaš da takvih svari nema na PCE.
Ni politike, ni crkve, ni...

Ako ti se baš toliko neodoljivo razgovara o tome-možeš i na monitorovom forumu.

Uskoro će biti napisana malo opširnija pravila pa će onda valjda biti svima jasno zašto nekim stvarima na PCE forumu nema mjesta.

Kaj se tiče mene osobno-uopće me ne smeta taman da upadneš u sred mise u katedralu ili na sjednicu vlade i pojasniš ljudima svoje viđenje svijeta, katoličke crkve i politike...ali ovdje nije mjesto za takve stvari.

I neće biti.

Jer smatramo da nas svakodnevno dovoljno zatrpavaju i tlače takvim stvarima i po telki i po novinama-ne mora se zato još i na PCE.

A to sve ti kao stari forumaš dobro znaš.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:44.