|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
touch screan
zna li tko dali se može od crt monitora dobiti touch screan i ako da na koji način sa postojećim windowsima xp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Imas za kupit folije koje se naljepe na monitor, poveze se na neki od portova na racunalu i dobijes tocuh screen..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kak se to točno zove=?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Hehe, prvo sam se ubijo od smijanja kad sam vidio, mislim si ,, lik oće od CRT-a napravit touch screen... LOOOOLČINA" Onda pročitam drugi post, i opet mislim ,,ček, jel se bude to zajebava...ali, di su smajliji :confused: " I onda, kako je ljudska znatiželja kurva, odem na google i nabasam na firmu KEYTEC Proizvode ne folije, ali stvar sličnu tome...okvir sa staklom unutra, ili čime god, veličine monitora za koji naručiš, zmontiraš, spojiš na USB, instaliraš drivere i ko bogec... E sad, pošto u staklu nema šta biti, mislim da je finta u okviru, da ima senzore te napravi "polje" iznad šajbe, i ti pičiš prstom po šajbi, on odredi položaj prsta, pošalje kompu, i komp pomakne miš, ili šta već na tu poziciju...tako si ja to objašnjavam... Uglavnom, zanimljiva stvar... ![]() Evo linka: http://magictouch.com/builtin_crt.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
al tog nema u Hrvatskoj ili se varam :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Pa vjerojatno se da naruciti.. Samo cijena je malo paprena..
![]() |
#9 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
....ja u firmi koristim touch screen od 1998 na 17 crt monitoru (AXION),znam da je onda bila paprena cijena,sad neznam kako stvari stoje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|