![]() |
touch screan
zna li tko dali se može od crt monitora dobiti touch screan i ako da na koji način sa postojećim windowsima xp
|
Imas za kupit folije koje se naljepe na monitor, poveze se na neki od portova na racunalu i dobijes tocuh screen..
|
kak se to točno zove=??
|
Citiraj:
|
hm... teško da to postoji?
stvarno, nikad čuo:confused: |
Hehe, prvo sam se ubijo od smijanja kad sam vidio, mislim si ,, lik oće od CRT-a napravit touch screen... LOOOOLČINA"
Onda pročitam drugi post, i opet mislim ,,ček, jel se bude to zajebava...ali, di su smajliji :confused: " I onda, kako je ljudska znatiželja kurva, odem na google i nabasam na firmu KEYTEC Proizvode ne folije, ali stvar sličnu tome...okvir sa staklom unutra, ili čime god, veličine monitora za koji naručiš, zmontiraš, spojiš na USB, instaliraš drivere i ko bogec... E sad, pošto u staklu nema šta biti, mislim da je finta u okviru, da ima senzore te napravi "polje" iznad šajbe, i ti pičiš prstom po šajbi, on odredi položaj prsta, pošalje kompu, i komp pomakne miš, ili šta već na tu poziciju...tako si ja to objašnjavam... Uglavnom, zanimljiva stvar... :) Evo linka: http://magictouch.com/builtin_crt.html |
al tog nema u Hrvatskoj ili se varam :confused:
|
Pa vjerojatno se da naruciti.. Samo cijena je malo paprena..
|
....ja u firmi koristim touch screen od 1998 na 17 crt monitoru (AXION),znam da je onda bila paprena cijena,sad neznam kako stvari stoje...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:48. |