|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
HDD 160GB izbor?
Pozdrav svima evo i ja odlucio postat novi clan PCE foruma :clap: . Namjeravam kupiti novi PATA disk za jedan stariji komp pa me zanima koji od sljedecih je najbolji (performanse, buka, sigurnost): HDD HITACHI 160GB ATA100 7200rpm 8MB (HDS722516VLAT80) Maxtor 6Y160P0 160 GB 7200rpm (DiamondMax Plus 9 6Y160P0) Seagate ST3160023A (Barracuda 7200.7 Plus ST3160023A) Btw. svi su PATA 160GB 8MB cache i u ponudi u Ve-mila. Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Slobodno možeš uzet Hitachija jer su ova dva glasna u 3 PM.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Znaci Hitachi. Zanima me samo jel pouzdan (da li je bilo mnogo faulty komada na trzistu i jel dobar izbor za sistemskog). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
taci ti je bivsi ibm tako da je jako dobar hard. iako bi moj glas bio da bacis oko i na samsunga. jedino sto je kod njega u kurcu je jedna godina garancije.....
![]() |
#5 |
Visok, zgodan do bola
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja već 4 godine ubadam IBM-a, ili ti sada Hitachia. Maxtora sam uzeo jednom u životu i nikad više. Pouzdan, al se dere ko kamion. ![]()
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Znaci Hitachi. Zahvaljujem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Visok, zgodan do bola
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
( 2500 postova pa sta ti radis ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
samsung je jako tih...a i WD-ovi P-ATA sa 8mb cachea su jako, jako tihi....ni hitachi nije glasan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Sljedeci je hitachi/samsung |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Imam doma i Hitachija i Barracudu od 160GB PATA i mogu reci da su po buci tu negdje. Barica je 7200.7 i podrzava AAM i vrlo je tiha, gotovo necujna. Griju se podjednako. Moj bi izbor ipak bio Hitachi jer sam sa njima najzadovoljniji, a promijenio sam vec hrpu diskova, trenutno od Hitachija imam 80, 160 i 400GB PATA i jedan novi novcati 250GB SATA II. Sa svima sam prezadovoljan : cheers2
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
PATA Barica jest tiha jer je na njoj AAM stavljen na quiet dok je SATA verzija puuuno glasnija i na njoj je AAM zaključan.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|