![]() |
HDD 160GB izbor?
Pozdrav svima evo i ja odlucio postat novi clan PCE foruma :clap: .
Namjeravam kupiti novi PATA disk za jedan stariji komp pa me zanima koji od sljedecih je najbolji (performanse, buka, sigurnost): HDD HITACHI 160GB ATA100 7200rpm 8MB (HDS722516VLAT80) Maxtor 6Y160P0 160 GB 7200rpm (DiamondMax Plus 9 6Y160P0) Seagate ST3160023A (Barracuda 7200.7 Plus ST3160023A) Btw. svi su PATA 160GB 8MB cache i u ponudi u Ve-mila. Zahvaljujem |
Slobodno možeš uzet Hitachija jer su ova dva glasna u 3 PM.
|
Znaci Hitachi.
Zanima me samo jel pouzdan (da li je bilo mnogo faulty komada na trzistu i jel dobar izbor za sistemskog). |
taci ti je bivsi ibm tako da je jako dobar hard.
iako bi moj glas bio da bacis oko i na samsunga. jedino sto je kod njega u kurcu je jedna godina garancije..... |
Ja već 4 godine ubadam IBM-a, ili ti sada Hitachia.
Maxtora sam uzeo jednom u životu i nikad više. Pouzdan, al se dere ko kamion. :D |
Citiraj:
|
Znaci Hitachi.
Zahvaljujem.:) |
Citiraj:
|
moja preporuka SAMSUNG
brz, nenormalno tih, hladan, nema pijukanja švijukanja i sličnih zvukova.. |
Citiraj:
( 2500 postova pa sta ti radis :) ) |
Ja, neznam kako je svima vama taj Seagate glasan moj je se jedva čuje.
|
samsung je jako tih...a i WD-ovi P-ATA sa 8mb cachea su jako, jako tihi....ni hitachi nije glasan...
|
ovog hitachija imam u ladici spojenoj na usb oko godinu dana. disk je ok,skoro necujan,ali se dosta zagrijava
|
slažem se..maxotr mi je glsniji od ventova u kompu :D
|
Citiraj:
Sljedeci je hitachi/samsung |
Imam doma i Hitachija i Barracudu od 160GB PATA i mogu reci da su po buci tu negdje. Barica je 7200.7 i podrzava AAM i vrlo je tiha, gotovo necujna. Griju se podjednako. Moj bi izbor ipak bio Hitachi jer sam sa njima najzadovoljniji, a promijenio sam vec hrpu diskova, trenutno od Hitachija imam 80, 160 i 400GB PATA i jedan novi novcati 250GB SATA II. Sa svima sam prezadovoljan : cheers2
|
PATA Barica jest tiha jer je na njoj AAM stavljen na quiet dok je SATA verzija puuuno glasnija i na njoj je AAM zaključan.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:57. |