|
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Uopće me ne čudi. ![]() Ovaj gore crveni komad je Montana. 7 puta veća od Hrvatske, a oko 1 mil stanovnika. Normalno da nitko neće investirati u infrastrukturu jer se neće nikad isplatiti. Isto vrijedi za svu ovu pustoš dolje. Dok ne odeš u veće zemlje, ne znaš cijeniti koliko je HR vrhunski pokrivena signalom. Kad vidim komentare po raznim portalima, trebalo bi nekima i ukinuti internet ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Imaju puno ruralnog stanovništva rijetko naseljenoga. Postotak toga živi u brdima, šumama i tko zna gdje. Ako se bežični signal ili optika uopće mogu probiti do tamo pitanje je da li će se ikada isplatiti. POTS je jedino što imaju i radi kako radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() HR je veličine floride...ako se tu nemre pokrit bar 80% sa optikom onda ![]() ali po posttku pokrivenosti optikom i mobilnim kvalitetnim signalom nismo bolji od ove karte amerike |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ako je istina mene zanima što oni rade s tim internetom jer stranice su danas u prosjeku 1MiB (ili više) što znači da se jedna stranica loada barem 3 minute sa 5 KiB/s (realna brzina na 56k). Vjerojatno ne koriste taj "internet" za surfanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Jooj gdje su ti dani kada je stranica bila jednostavnija ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
Možda BBS koriste masovno na 56k ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
DialUp ne znači nužno da su na 56k minus smetnje na vezi. ISDN ide full na 64k a može i 128k ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Misliš preko VoIp linije ? Može raditi ali treba u postavkama upaliti 1 - 2 opcije koje su po defaultu ugašene. Trebao bi pogledati da se sjetim kako se zovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Tcom je tada omogućavao govorne linije preko voipa, vjerojatno. Davnih godina mi je to zadnji put trebalo, problem je bio u kompresiji koja je bila namijenjena za govor. Na kraju sam našao da je predmetni printer/fax uređaj imao postavku za dvije brzine i samo je na nižoj prolazilo.
![]() |
#17 | |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
upravo ovo nekoc sam mislio da vece od 512kbs mi nikad nece trebati i samo su flash stranice bile "heavy load"
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|