|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam narucio jedanput neki usb WIFI ali mi nije bas bio neki upgrejd na postojeceg tako da sam ga vratio. Sve proslo super. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Uzeo za brata cijeli PC prakticki preko njih nedavno, jedini mali minus je bio da jedna komponenta je kasnila s dostavom pa su morali cekati da sve stigne. Ugl 2 ili 4 dana extra sam cekao.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Treba vidjeti može li se regat kod njih kao firma i kupovati na nju. Cijene su im bolje nego na Amazonu.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
To vam je najjaci shop u CH (gdje su cijene jos bolje), prosirili su trziste u DE i AUT, tako da nemate nikakve brige. Ja narucujem na dnevnoj bazi kod njih. U CH se jos IT shop zove Digitec.ch Firma se naravno moze registrirati, samo treba vidjeti je li ide i HR firma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Pa zato kazem, zavisi jel moze HR firma, jer firma u zemlji shopa naravno moze. Mozda se bi moglo, ako je adresa dostave unutar zemlje iako je firma van. Treba ih direktno pitati. U Acc mozes onda dodati dodatne adrese i dodatne clanove. ![]() Naravno, onda treba robu narucivati nekome u DE, AT, CH pa ju slati dalje za HR. Samo je pitanje da li se HR firma da registrirati sa HR adresom sjedista, a razlicitom adresom dostave. Zadnje izmijenjeno od: Šole. 08.05.2025. u 13:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Teško. Nije problem u adresi nego u OIB-u. Naš OIB se ne poklapa sa njihovim MwSt brojem i račun ti neće biti moguće izdati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
99% sam siguran da ti mogu prodati robu i izdati račun normalno na ime hrvatske firme i VAT/VIES broj - koji je isti kao i naš OIB sam sa HR prefiksom. Problem je što nema dostve u Hr, i ako se ide na dostavu u Njemačku, onda moraju obračunati i naplatiti porez, a HR firma mora platiti PDV u hrvatskoj ako kupljeni proizvod koristi u hrvatskoj. Naknadno je moguće tražiti povrat poreza, ali je to nepotrebna tlaka, i lakše je poslovati sa firmama koje imaju dostavu.
![]() |
![]() |
#14 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |