|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() Evo, sklopio sam nešto vrlo vrlo tiho...nije još gotovo ali pri kraju je, samo da kućište promjenim. DFI Lanparty @ pasivno Barton M @ 1.1v @ 1520 Mhz @ sonic tower 768MB RAM Hitachi 250gb Baracuda 200gb ATI 9200 64mb @ pasivno Napajanje 400w @ pasivno ![]() SVE PASIVNO HEHE. U biti jedino što se čuje ( kad staviš uho u kantu, su diskovi AKO ih recimo defragmentiram. U principu nečujna kanta. Tražim novo kućište da ga mogu zatvorit jer sonic ne stane nažalost ![]() Morao sam ga malo piliti jer nije bila VGA predviđena ![]() ![]() ![]() Napajanje se hladi dodatno preko sonica ![]() ![]() ![]() Vražji sonic viri vanka ![]() ![]() I temperature i ostalo ![]() Kanta radi 24/7 uglavnom, i to od 1.12.05 kad mi je stigao DSL, i do kraja ovog mjeseca imam djaba. Do sada skinuto preko 60gb hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Hmm, zanimljivo, po meni se diskovi ipak čuju, treba vidjeti... kanta ko stvorena za htpc ili tako neš... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
LOL! Crash kak ti dizes stari topic ![]() Nego dal ti vex imas na procu cooper shim ili si samo tako stavio sonica gore, da nebi bilo doslo do krhanja jezgre ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ma promjenio sam kantu davno, neki big tower stari, mjesta ko u priči, a diskovi vise na siliku za pecanje ![]() ispod stola je kanta, ja ništa ne čujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
AMD user
Datum registracije: Jun 2006
|
koje ti je to napajanje?? ja sam tak nesto delao na MS-u od "400"W pa je delalo par dana pa riknulo... inace sve pohvale.... ![]() i jos jedan mali edit, decibel ti je dB a ne obrnuto ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
svaka cast!mozda da stavis nekakav 12cm vent na nekih 800 okr preko sonica da ti puse na napajanje i to trpnes u nekakvo kvalitetnije kuciste. u svakom slucaju pohvahno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a zašto stavljat u drugu kantu? ako nemožeš sam, onda kod limara i neka ti taj dio di je sonic, izvuče malo van... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
a i to sto kazes, ali ipak kvalitetnija bolje izoliraju zvuk |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]()
![]() |
#15 |
Premium
|
ma nema potrebe, kanta je samo za win, filmove, glazbu, ...nema igara, ne zagrijava se ništ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|