|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
lijepo da si podijelio sa nama. ![]() tek sad igrash hl2, ili te puca nostalgija? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa dobro jutro , to uopce nije bilo upitno. HL 1 je isto zakon igra za ono doba. Oba nastavka imaju pricu, grafiku i ono sto je najbitnije igrivost. Jedino nisam igrao Lost Coast, ima li tko da podjeli iskustva s nama?
![]() |
#4 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() Bio sam poceo prije nekih godinu dana ali sam presao samo par nivoa, a sada imam i pravu grafulju.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja sam ga odigrao dva puta ... Jednom sa ati 9600 xt i 512 rama , i nekidan završio po drugi put sa 6600 gt i giga rama ...:clap: :clap: :clap: Jedna od tri najbolje igre ...Meni . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam počeo igrat... Nije me baš igrica oduševila... (Da budem iskren gluo mi je igrat bilo kaj protiv bedastog kompa... - on-line gaming rulez!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
je, hl2 je dobar mada je mene fear odusevija, prelazija san ga polako (2 tjedna sve skupa) i izvan redan je... je da zahtejva hardvera, ali je sve lipo za oci i AI je najbolji do sada, bar meni... ziva gustacina |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() .. pravi nastavak "Aftermath" za HL2 tek dolazi ...
![]() |
![]() |
#16 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne ide mi u glavu da netko neće preć do kraja HL2, a npr Far Cry prelazi iznova svako malo.. HL2 je umjetnost,a ne igra. Al eto, 100ljudi, 100 ćudi ![]() Sad još kad negdje čujem da Fallout 2 ne valja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Re: Half Life 2.... ludilo
Citiraj:
btw, nadam se da će prije Aftermatha biti gotov "They Hunger:Lost Souls" (http://tinyurl.com/cl6t7) ... : nuts : oni koji su igrali "They Hunger" mod (http://tinyurl.com/a8q4r) za HL1 znaju o čemu pričam... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
aka Mali Mirko
|
Inace sad kad sam se malo osokolio, fora mi je pustiti Barnacles da me podignu pa ih upucam u otvorena usta.... A kako tamanite Manhackse (one leteće pile) ? Pajserom ili ih klasično upucavate ? BTW što su to "bakrači" ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() nego imam doma na DVDu snimku prolaska cjele igre od nekog tipa proso ju je za 2,43h |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Zuper je igra mada je nisam do kraja prešo bio na sredini i onda sam morao sve formatirat a kasnije mi se nije dalo no imam volju sve preć uskoro. E da jel igra ko HL2:deathmatch fakaaaaat je luuuda igra ![]()
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Kad ovo citam opet dobivam volju zaigrati HL2... Divim se kako je osrednja grafa (X800pro) vrti u 12*10 reza, 6xaa,16xAF, sve max bez ikakvog zasajkivanja...Odlicno je optimizirana igra... A ovaj COD2 se jedva vuce na 10*7 sa mizernim detaljima, i 2xaa-cisto da koji headshot ulovim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Half life 1 i 2 i svi dodaci za njih su igrice koje budeju igrala moja deca .. i deca moje dece .. i deca dece od moje dece .. itd itd itd .. uglavnom to bude moje obiteljsko nasljeđe .. največa obiteljsa vrjednost !!!! ... i ima da mi deca studiraju na M.I.T.u .....
![]() |
#29 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
FREEK
|
Igra je fenomenalna a najvechi gusht je chopit gravity gun i srezat ekipu s onim "cirkularima"(We dont go to Ravenholm - dio) *eeeeebeno: giljotin i naravno one hodache s turetima razvalit bacachem raketa: quake2 :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|