![]() |
Half Life 2.... ludilo
Kakav Q4, kakav D3, kakvi bakrači...
HL2 zakon. :addicted: BTW 6800LE takodjer zakon |
lijepo da si podijelio sa nama. :D
tek sad igrash hl2, ili te puca nostalgija? :) |
Pa dobro jutro , to uopce nije bilo upitno.
HL 1 je isto zakon igra za ono doba. Oba nastavka imaju pricu, grafiku i ono sto je najbitnije igrivost. Jedino nisam igrao Lost Coast, ima li tko da podjeli iskustva s nama? |
Citiraj:
|
e kako se je jedinica igrala....:rambo: odlicna igra.
|
Citiraj:
Bio sam poceo prije nekih godinu dana ali sam presao samo par nivoa, a sada imam i pravu grafulju.... |
Ja sam ga odigrao dva puta ...
Jednom sa ati 9600 xt i 512 rama , i nekidan završio po drugi put sa 6600 gt i giga rama ...:clap: :clap: :clap: Jedna od tri najbolje igre ...Meni .:) |
Ja sam počeo igrat... Nije me baš igrica oduševila... (Da budem iskren gluo mi je igrat bilo kaj protiv bedastog kompa... - on-line gaming rulez!)
|
Igra je izvanredna, smao nikako da joj se posvetim... Morati ću na godišnji da bi to odigrao, ali za sada si ga šparam za Oblivion... :D
|
Citiraj:
|
je, hl2 je dobar
mada je mene fear odusevija, prelazija san ga polako (2 tjedna sve skupa) i izvan redan je... je da zahtejva hardvera, ali je sve lipo za oci i AI je najbolji do sada, bar meni... ziva gustacina |
ja počeo i stao prešo skuteriranje po kanalima,čima ja stanem znači igra mi nije nešto,deus ex far cry call of duty moh:aa te igre sam s guštom prešao,i doom 3 i cod2 počeo pa stao na pol igre.
|
Citiraj:
.. pravi nastavak "Aftermath" za HL2 tek dolazi ... |
zapel u ravenholmu.....? pa to je meni najdraža staza puna preljepih zanki i glupih zombija. hl2 sam preso 2 puta a sam cijeli ravenholm kojih 20
|
drugi dio se po prici nikak nemre mjerit sa prvim djelom
:rambo: |
Ne ide mi u glavu da netko neće preć do kraja HL2, a npr Far Cry prelazi iznova svako malo.. HL2 je umjetnost,a ne igra. Al eto, 100ljudi, 100 ćudi :beer:
Sad još kad negdje čujem da Fallout 2 ne valja :fuming: :beer: |
Re: Half Life 2.... ludilo
Citiraj:
btw, nadam se da će prije Aftermatha biti gotov "They Hunger:Lost Souls" (http://tinyurl.com/cl6t7) ... : nuts : oni koji su igrali "They Hunger" mod (http://tinyurl.com/a8q4r) za HL1 znaju o čemu pričam...;) :D |
Citiraj:
|
Inace sad kad sam se malo osokolio, fora mi je pustiti Barnacles da me podignu pa ih upucam u otvorena usta....
A kako tamanite Manhackse (one leteće pile) ? Pajserom ili ih klasično upucavate ? BTW što su to "bakrači" ? :) |
Citiraj:
nego imam doma na DVDu snimku prolaska cjele igre od nekog tipa proso ju je za 2,43h |
Zuper je igra mada je nisam do kraja prešo bio na sredini i onda sam morao sve formatirat a kasnije mi se nije dalo no imam volju sve preć uskoro. E da jel igra ko HL2:deathmatch fakaaaaat je luuuda igra :D
|
ispravka
2 sata i 15min :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
"We dont go to Ravenholm..."
Skužio sam i zašto. :rambo: : CoolRamb : quake2 : : sniper : |
Kad ovo citam opet dobivam volju zaigrati HL2...
Divim se kako je osrednja grafa (X800pro) vrti u 12*10 reza, 6xaa,16xAF, sve max bez ikakvog zasajkivanja...Odlicno je optimizirana igra... A ovaj COD2 se jedva vuce na 10*7 sa mizernim detaljima, i 2xaa-cisto da koji headshot ulovim :) |
Citiraj:
|
Half life 1 i 2 i svi dodaci za njih su igrice koje budeju igrala moja deca .. i deca moje dece .. i deca dece od moje dece .. itd itd itd .. uglavnom to bude moje obiteljsko nasljeđe .. največa obiteljsa vrjednost !!!! ... i ima da mi deca studiraju na M.I.T.u .....
|
Citiraj:
|
Igra je fenomenalna a najvechi gusht je chopit gravity gun i srezat ekipu s onim "cirkularima"(We dont go to Ravenholm - dio)
*eeeeebeno: giljotin i naravno one hodache s turetima razvalit bacachem raketa: quake2 : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:28. |