|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
TV kartice
Cemu služe TV kartice? Za gledanje TV-a na kompu? Možete malo pjasnit.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Slzue gledanju tv-a na kompu snimanje sadrzaja na komp i kodiranje i eventualno slusanje radia. to je to uglavnom ak nemas tv ili ako volis snimati nas kvalitetan tv program onda to uzmes ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Možeš spojiti VCR pa spremiti na hard svoju kolekciju VHS snimaka.
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Barem koliko sam ja do sad pokušavao (dakle jedno cca 10 dana..) ne mogu dobiti zvuk kad pustim običan signal sa videa Iako na TV imam i sliku i zvuk, na kompu se skida samo video signal dok audio ne postoji. (Signal do kompa dolazi antenskom kablom na antenski ulaz) Zna li netko kako da dobijem zvuk s kazete na kompu? Naravno nemam audio izlaz na videu, pa neznam od kud ga izvući. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi spojio line-out sa TV kartice na line-in od zvučne? Tako moraš namjestit i u samom programu za snimanje.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Hvala, thx...a ja imam kabelsku doma na TV-u, i mogu taj kabel na TV karticu prikljucit i mogu onda kabelsku gledat? I snimat? Jel valja kaj ovo: TV tuner LEADTEK TV2000 XP RM, video capture card, TV, daljinski 228 kn u Linksu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
E da i jel dobra ova? http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tun...&pronameid=136 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Nije mi to bitn...thx...nego dali cu moc prikljuci kabelsku, ne satlitsku nego kabelsku na tu TV-karticu i snimat na komp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
A jel utor, na kartici, za kabel od kabelske, muški ili ženski.....na kabelu je muski, pa onda bi trebo na kartici bit zenski..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Da malo preoblikujem pitanje....Na ovoj slici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
driver
|
Ovaj jack koji te muči se ionako spaja na navoj tako da nema frke, izradiš si kabel sam.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
LEADTEK TV2000 XP osobno nepreporucam. Daj radje vise para i kupi Philips decoder. Imas TerraTec Cinergy 600 za ok pare... 2000xp expert je mozda na kablovskoj ok, neznam, no na anteni joj slika nije bajna. Mislio sam da je kvar na kartici i uspio je zamijeniti za novu no banana. Uz dscalera ok stvarno je dobra... no vidio sam sliku na Terratecu i to je definitivno bolja kartica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Jedino mi je žao što nema onu opciju "slika u slici." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
"Sliku u slici" nema nijedna TV kartica, jedino kad nešto snimiš, al to nije to. Za pravu PiP fuknciju ti trebaju dva tunera na jednoj TV kartici.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Nemam line-out na TV kartici... i nije problem u zvuku kad je u pitanju snimanje programa direktno sa antene jer onda sve štima, nego kad signal dolazi iz videa... Pretpostavljam da bi TV signal trebao u sebi nositi i video i audio komponentu ali sa signalom iz video to očito nije slučaj :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
|
Znaci PAL kabel ce radit....thx... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
|
Kupio sam tu LEadtek-ovu krarticu, i ujedno novi komp.....slik je ok, ali nema zvuka......Wtf? Btw. nisam ja slago komp pa tak da neznam jel sve ukljuceno u kucistu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
driver
|
Pa valjda si uz karticu dobio i uputstva i vidi tamo što sve treba ( i ako treba) s kartice dodatno spojiti na matičnu ( mali kabel za line-in npr, ovisno o modelu kartice)
![]() |
#24 |
Registered User
|
DA, pogledo sam i mislim da treba, nno ja nisam dobio nikakav dodatni kabel.....di da ga nabavim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
driver
|
Ili treba, ili ne treba pitanje je sad... uz model kartice koju treba spajati na matičnu, dobije se mali, kratki i tanki kabel. Provjeri još jednom koji model imaš i treba li ga uopće spajati. Mislim da od 6 modela Winfastice 2000 XP, samo dvije treba spajati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|