|
![]() |
#1 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Deliver Us The Moon
https://www.deliverusthemoon.com/ probao ovaj "indie" naslov i mogu reci da u moru "aaa" naslova koji znaju razocarati (kao i kod filmova holivudske produkcije jelte ![]() ![]() ocjene i grafika : https://www.youtube.com/watch?v=BybhhJpgz6k
HP PAVILION DV7 6025eg (multimedia laptop) ALIENWARE 17R3 (gaming laptop) MSI GT72S 6QD DOMINATOR (gaming laptop) Zadnje izmijenjeno od: joolka. 12.02.2020. u 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2008
|
Odlično izgleda. Čini mi se da imam danas popodne što raditi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Datum registracije: Aug 2007
|
Fala joolka. Ide ovo uskoro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
fora izgleda ![]() koga ubijamo tamo ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
Izgleda kao opuštajući space walking simulator |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Evo, ja sam ju odigrao. Najkraća igra koju sam igrao, ali ujedno i odlična. Kraj je baš ![]() ![]() Isplati se odigrati, bez previše komplikacija, par ok zagonetki, bez previše priče, fakat odlično, ali daaaaaleko prekratko. Hvala na preporuci, odlična potrošena srijeda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
music freak
|
meni u zadnje vrijeme puno veci dojam ostave ovakve ili slicne"indie" igre koje ovako "slucajno"otkrijem ,a koje nisu razvikane kao neki "aaa" naslovi niti to pokusavaju biti,mozda to i s godinama dodje gdje se ne trazi samo napucavanje ili idi od tocke "a" do tocke "b" iako je to manje vise u svim igrama ali valjda kuzite sto zelim reci,cast iznimkama kojih je sve manje ,ali kod igara bar po mom misljenju u danasnje vrijeme je kao sa filmovima,reciklaza svega vec vidjenog ili slicno gdje nakraju ostane gorak okus nakon gledanja... ova konkretno mozda i je nekakav walking simulator sa sitnim zagonetkama ,ali s ovakvom grafikom i atmosferom mi je bio uzitak odigrati ga i radje biram ovakvo nesto opet kome se ovo svidilo neka proba jos: Observer Q.u.b.e 2 The Talos Principles
![]() |
#10 |
Premium
|
Pa relano indie igre su u većini slučajeva bolje od AAA igara. To nije čak ni stvar osobnog ukusa, nego činjenica. Indie igre su jedino gdje se pokušava nešto novo, gdje nije svaka igra kopija prethodne i gdje gameplay, priča, zvuk i art direction vode igru, a ne super realna grafika i načini kako natjerati igrača na mikrotransakcije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Retired S.T.A.L.K.E.R.
|
Koliko dugo gameplay traje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
music freak
|
za oko 2 do 3 sata se zavrsi bez problema!
![]() |
#15 |
Retired S.T.A.L.K.E.R.
|
Mogao bi to noćas od 2 sata dok čekam 6 ujutro da ovi na Steamu puste Exodus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Zagonetke su trivijalne, stvarno ne znam zašto bi trebao prohod. Ono što može produžiti trajanje prelaska je loš dizajn - recimo, onaj dio sa prolaskom između strujnih kablova, kad treba pokupiti baterije (?) .. i ako zakačiš i zagineš (a nije teško, jer je užasno nepregledno), vrati te na početak, i ajmo ponovo.
![]() |
#21 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Završio igru... A ono, i nisam baš oduševljen igrom... Kontrole lika su užasne, priča je zanimljiva a i igra je stvarno lijepa (RTX ON) ali je prekratka. Volio bih da su otkrili što su ovi điberi zabrijali s tim Outwardom ali jebiga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo i ja ju danas prošel. Kaj reći. Malo kratka ali odlična igra, soundtrack je odličan! Stvarno dobra igra |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|