![]() |
Deliver Us The Moon
https://www.deliverusthemoon.com/
probao ovaj "indie" naslov i mogu reci da u moru "aaa" naslova koji znaju razocarati (kao i kod filmova holivudske produkcije jelte :goood:) svakako preporucam ovu sc-fi avanturu ,grafika je bolesno dobra..igra opustajuca,u ulozi austronata koji se vraca na mjesec da razotkrije i vrati stvari donekle u normalu...ukratko za ljubitelje tematike odiseja 2001 i slicno svakako je probajte..da se naci i u videotekama:chears: ocjene i grafika : https://www.youtube.com/watch?v=BybhhJpgz6k |
Odlično izgleda.
Čini mi se da imam danas popodne što raditi. |
Fala joolka. Ide ovo uskoro :)
|
fora izgleda :)
koga ubijamo tamo ? :D |
Izgleda kao opuštajući space walking simulator
|
Ovo će se igrati... taman sam riješio Nacije na Mjesecu!
Samo na nekoj rasprodaji, ofkors... |
Evo, ja sam ju odigrao.
Najkraća igra koju sam igrao, ali ujedno i odlična. Kraj je baš :care::care: Isplati se odigrati, bez previše komplikacija, par ok zagonetki, bez previše priče, fakat odlično, ali daaaaaleko prekratko. Hvala na preporuci, odlična potrošena srijeda. |
Igra je RTX simulator :kafa:
|
meni u zadnje vrijeme puno veci dojam ostave ovakve ili slicne"indie" igre koje ovako "slucajno"otkrijem ,a koje nisu razvikane kao neki "aaa" naslovi niti to pokusavaju biti,mozda to i s godinama dodje gdje se ne trazi samo napucavanje ili idi od tocke "a" do tocke "b" iako je to manje vise u svim igrama ali valjda kuzite sto zelim reci,cast iznimkama kojih je sve manje ,ali kod igara bar po mom misljenju u danasnje vrijeme je kao sa filmovima,reciklaza svega vec vidjenog ili slicno gdje nakraju ostane gorak okus nakon gledanja...
ova konkretno mozda i je nekakav walking simulator sa sitnim zagonetkama ,ali s ovakvom grafikom i atmosferom mi je bio uzitak odigrati ga i radje biram ovakvo nesto opet kome se ovo svidilo neka proba jos: Observer Q.u.b.e 2 The Talos Principles |
Pa relano indie igre su u većini slučajeva bolje od AAA igara. To nije čak ni stvar osobnog ukusa, nego činjenica.
Indie igre su jedino gdje se pokušava nešto novo, gdje nije svaka igra kopija prethodne i gdje gameplay, priča, zvuk i art direction vode igru, a ne super realna grafika i načini kako natjerati igrača na mikrotransakcije. |
Koliko dugo gameplay traje?
|
Citiraj:
|
za oko 2 do 3 sata se zavrsi bez problema!
|
Citiraj:
|
Mogao bi to noćas od 2 sata dok čekam 6 ujutro da ovi na Steamu puste Exodus :D
|
Moze li se gamepadom igrat?
|
Ja stvarno neznam kak neko ovo može proći za 3 sata osim ako ne gledate walktrough za zagonetke.
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Citiraj:
|
Zagonetke su trivijalne, stvarno ne znam zašto bi trebao prohod.
Ono što može produžiti trajanje prelaska je loš dizajn - recimo, onaj dio sa prolaskom između strujnih kablova, kad treba pokupiti baterije (?) .. i ako zakačiš i zagineš (a nije teško, jer je užasno nepregledno), vrati te na početak, i ajmo ponovo. |
Ja sam umro samo jednom i to vani na mjesecu kada me ona "vruća para" ubila.
I to je to. |
Završio igru... A ono, i nisam baš oduševljen igrom... Kontrole lika su užasne, priča je zanimljiva a i igra je stvarno lijepa (RTX ON) ali je prekratka. Volio bih da su otkrili što su ovi điberi zabrijali s tim Outwardom ali jebiga.
|
Odlicna sjela taman ,ona voznja po mjesecu uff divota .Kratka i dobra.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Prešao danas, odlična, uf kako bi dobro sjeo neki mass effect remake uz ovakvu grafiku/fiziku, milina..
|
Evo i ja ju danas prošel. Kaj reći. Malo kratka ali odlična igra, soundtrack je odličan! Stvarno dobra igra
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07. |