|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
V-Gear MyTV 2 Radio
Ima li netko mozda ovu karticu??? Koji su najnoviji driveri za nju? Zna li netka kako natjerati daljinski da radi? Koje programe koristite za gledanje i snimanje programa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Kad sve uspiješ natjerati da dobro radi onda ćeš popizditi na karticu jer uz najbolju antenu imaš lošu sliku. Ja sam se totalno razočarao na tu karticu. Totalno sranje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Iman je ja. Drivere dobiješ s njom. Daljinski mi radi bez problema, ali samo sa programom koji se dobije s njom, tako da ga ne koristim jer imam WinDVR3. Slika baš i nije šta sam očekiva, ali mi ne smeta jer sam navika i na gore (sobna antena, 4 programa... ![]() Ja mislim da se za te novce puno više isplati uzeti Leadtekovu TV karticu (kažem vjerojatno jer ne govorim iz iskustva nego iz onoga šta sam čua)
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma ja sam tu karticu dobio. Imam vanjsku rotomax antenu sa motorom i ja sam zadovoljan sa kvalitetom slike, ali imam problema sa daljinjskim i sa snimanjem. Daljinski kao sto kazes radi samo sa programima koji su na cd-u sa driverima. Ja koristim K!TV 2.3 za gledanje i snimanje, ali automatski prebaci u nizu rezoluciju i promjeni filter sa Greedy 2 Frame na Standard sto znacajno smanji kvalitetu slike (tada ni ja nisam zadovoljan). Kakva iskustva imate s softwerom??? Koji daje najbolju sliku??? (tko nema ovakvih problema sa snimanjem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
meni svaki softwer daje istu sliku. Bolja mi je slika na sony televiziji staroj 15 godina, nego na kompjuteru.
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma ja sam u biti zadovoljan sa sliko doj samo gledam (bez snimanja), ali problem je kad hocu snimati kvaliteta se ozbiljno smanji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Kako u WinDVR-u sortirat programe? WTF ?????? Nemogu naci NOVU zato sto ne trazi do 62 kanala na kojem je ona. Zadnje izmijenjeno od: danij3l. 12.12.2005. u 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ima li koji program kao dscaler,ali namijenjen slusanju radia.znam da i dscaler to podrzava ali mi nije bas nesto praktican i ne mogu fino namjestiti zeljene frekvencije....
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
ja imam, ne znam da ti odg na prva dva pitanja, ali i mene zanima koji program je za ovu karticu, poludeo sam trazeci vise, imao sam DSCALER SVIH MOGUCIH VERZIJA ali stalno se posle nekog vremena sam od sebe pokvari!! Dzaba i reinstalacija i sve!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
joj. moja tema. stara 5+ godina. divno vrijeme kad je bilo sve puno jednostavnije .... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|