PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   V-Gear MyTV 2 Radio (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=29558)

danij3l 11.12.2005. 01:28

V-Gear MyTV 2 Radio

Ima li netko mozda ovu karticu???

Koji su najnoviji driveri za nju?
Zna li netka kako natjerati daljinski da radi?

Koje programe koristite za gledanje i snimanje programa?

nikola-m 11.12.2005. 14:53

Kad sve uspiješ natjerati da dobro radi onda ćeš popizditi na karticu jer uz najbolju antenu imaš lošu sliku. Ja sam se totalno razočarao na tu karticu. Totalno sranje.

smrad 11.12.2005. 15:02

Iman je ja. Drivere dobiješ s njom. Daljinski mi radi bez problema, ali samo sa programom koji se dobije s njom, tako da ga ne koristim jer imam WinDVR3.

Slika baš i nije šta sam očekiva, ali mi ne smeta jer sam navika i na gore (sobna antena, 4 programa...:D )

Ja mislim da se za te novce puno više isplati uzeti Leadtekovu TV karticu (kažem vjerojatno jer ne govorim iz iskustva nego iz onoga šta sam čua)

danij3l 11.12.2005. 16:16

Ma ja sam tu karticu dobio.
Imam vanjsku rotomax antenu sa motorom i ja sam zadovoljan sa kvalitetom slike, ali imam problema sa daljinjskim i sa snimanjem.

Daljinski kao sto kazes radi samo sa programima koji su na cd-u sa driverima.

Ja koristim K!TV 2.3 za gledanje i snimanje, ali automatski prebaci u nizu rezoluciju i promjeni filter sa Greedy 2 Frame na Standard sto znacajno smanji kvalitetu slike (tada ni ja nisam zadovoljan).

Kakva iskustva imate s softwerom???
Koji daje najbolju sliku??? (tko nema ovakvih problema sa snimanjem)

smrad 11.12.2005. 21:28

meni svaki softwer daje istu sliku. Bolja mi je slika na sony televiziji staroj 15 godina, nego na kompjuteru.

danij3l 11.12.2005. 23:40

Ma ja sam u biti zadovoljan sa sliko doj samo gledam (bez snimanja), ali problem je kad hocu snimati kvaliteta se ozbiljno smanji.

danij3l 12.12.2005. 19:29

Kako u WinDVR-u sortirat programe?

WTF ??????
Nemogu naci NOVU zato sto ne trazi do 62 kanala na kojem je ona.

joolka 20.12.2005. 01:23

..ima li koji program kao dscaler,ali namijenjen slusanju radia.znam da i dscaler to podrzava ali mi nije bas nesto praktican i ne mogu fino namjestiti zeljene frekvencije....

simke novi sad 26.02.2011. 20:58

Citiraj:

Autor danij3l (Post 318473)
Ima li netko mozda ovu karticu???

Koji su najnoviji driveri za nju?
Zna li netka kako natjerati daljinski da radi?

Koje programe koristite za gledanje i snimanje programa?

ja imam, ne znam da ti odg na prva dva pitanja, ali i mene zanima koji program je za ovu karticu, poludeo sam trazeci vise, imao sam DSCALER SVIH MOGUCIH VERZIJA ali stalno se posle nekog vremena sam od sebe pokvari!! Dzaba i reinstalacija i sve!!

danij3l 26.02.2011. 23:43

joj. moja tema. stara 5+ godina. divno vrijeme kad je bilo sve puno jednostavnije ....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:09.