|
![]() |
#1 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
kod atija nema ružičastih crta na ekranu ha ha
Ajmo ljudi moramo se malo naslađivati nad ovim nvidija problemima!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Baš lijepo. Tako ćemo se svi tebi smijati kada budeš imao probleme. A imati ćeš ih. A ja to neću zaboraviti. Budi siguran. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
A pusti ti ATIjevce, zamisli samo koliko su se oni morali namuciti i napatiti da im driveri prorade kak spada sa svim i svacim ![]() ![]() Ove greske sa GF4 ce im biti nekakav ispusni ventil, cini mi se ![]() Flame on! ![]()
![]() |
#4 |
Faraon
|
Ja sam u dusi ostao 3dfxer naljepse trenutke za racunalom su bili sa mojom voodoo2 karticom kakva ljepotica onda su izumrle zadnje prave igre ![]()
![]() |
#5 |
senior
Datum registracije: Nov 2001
|
Hmm, ovo je dobra reklama za novi fx nvidia chip pa sad ti vidi oćeš dat 400$!
![]() |
#6 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Re: kod atija nema ružičastih crta na ekranu ha ha
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Caught Somewhere In Time
|
Kaj ste se svo odmah tolko rasrdili pa sve sam to zamislio kao šalu!!! ![]() A uostalom meni se može smijat ko god hoće jer kolko sam ja imao frki i problema s kompovima to valjda nije nitko! Tak da mi je to sve kaj vam se događa nekak simpa!!! ![]() ![]() ![]() A kaj se tiče drajvera opet ponavljam po mome mišljenju nvidijini drajveri nisu više tolko superiorni u odnosu na atijeve! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
evo ponukan iskustvima sa gainwardovom geforce cetvorkom razmisljao sam kupit drugu graficku, ovu poslat na servis, i cim se vrati ju prodat. normalno, ako ne nvidia, sto ti drugo ostaje nego ati. pogledam cijene novih radeona i padnem u nesvjest. radeon 9500pro je za 100 eura skuplji od onog sto sam ja platio geforce cetvorku pred 4 mjeseca!! pa ko je tu lud? jos k tome dodaj da waterblockovi nisu kompatibilni, pa mi treba jos 50 eura za waterblock za ati-ja.. kuzim ja, za waterblock nije kriv ati.. ali kartica u istoj klasi da dodje 100 eura vise, sto je nekih 35% vise.. pa nisu normalni. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja gledao cijene R9500PRO,oko 200e? A ona bude u rangu TI4400-otprilike A,da...cijene... Čisto sumnjam da budu oni šupci iz ATI-ja snižavali cijene dok NVidia ne izda svoje kartice Guzičari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() Pogledaj samo kaj se dogodilo sa ti 4200 kad je pojeftinila i ušla u masovnu proizvodnju odmah su sranja s tim karticama. Slično je bilo i sa R 8500. A nisam baš čuo za velke probleme sa ti 4600. Kužite kaj hoću reć, kad kupiš puno skuplju kartciu, ipak je to manja serija i veća vjerojatnost da su napravili bolja testiranja i da kartica stvarno radi ko zmaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderators
|
Pa baš bi i mogli malo prije krenut sa rušenjem cijena... Ak niš drugo da malo prošire bazu korisnika Za još dosta škvadre je ATI baba-roga,zbog opjevanih drivera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Jel pošteno?? ![]() A kaj se tiče drajvera, ja i ti znamo da rade! Dobro možda ponekad i ne rade ali barem nije ti nikad dosadno!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||||||
Senior Member
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Super Moderators
|
Pa...baš sam si nekaj razmišljao-ipak postoji šansa da ATI malo skulira cijene...ali Za veljaču je ATI najavio nove kartice delane u 13 mikronskoj tehnologiji Istina tek za 9700...ali Ma meni se sve vidi da nas i jedni i drugi onak lagano... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|