PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   kod atija nema ružičastih crta na ekranu ha ha (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=2947)

pinsla 19.11.2002. 23:17

kod atija nema ružičastih crta na ekranu ha ha

Ajmo ljudi moramo se malo naslađivati nad ovim nvidija problemima!!!!:D :D :D :D

RAK 19.11.2002. 23:40

Baš lijepo. Tako ćemo se svi tebi smijati kada budeš imao probleme. A imati ćeš ih. A ja to neću zaboraviti. Budi siguran.

Trash 20.11.2002. 01:43

A pusti ti ATIjevce, zamisli samo koliko su se oni morali namuciti i napatiti da im driveri prorade kak spada sa svim i svacim :D :p

Ove greske sa GF4 ce im biti nekakav ispusni ventil, cini mi se :)

Flame on! :argue:

gospar 20.11.2002. 04:04

Ja sam u dusi ostao 3dfxer naljepse trenutke za racunalom su bili sa mojom voodoo2 karticom kakva ljepotica onda su izumrle zadnje prave igre :D

marijaab 20.11.2002. 10:02

Hmm, ovo je dobra reklama za novi fx nvidia chip pa sad ti vidi oćeš dat 400$!

ozren 20.11.2002. 10:17

Re: kod atija nema ružičastih crta na ekranu ha ha

Citiraj:

Originally posted by pinsla
Ajmo ljudi moramo se malo naslađivati nad ovim nvidija problemima!!!!:D :D :D :D
Ajmo reci sljedece - draze mi je da me zeza hardverski problem i da mi crkne grafikaner jer tu je recimo rijec o muci od max mjesec dana nego da se stalno mucim s driverima... koje nikad nece srediti kak treba ak se mene pita.

Elven 20.11.2002. 10:45

Citiraj:

Originally posted by gospar
Ja sam u dusi ostao 3dfxer naljepse trenutke za racunalom su bili sa mojom voodoo2 karticom kakva ljepotica onda su izumrle zadnje prave igre :D
meni je osobno nadraža S3 kartica, sa 1MB memorije. Tu karticu je valjda imao cijeli svijet (bar su je imali svi koje ja znam). Tada nije bilo suparništva, 3D grafike, a Lemmingsi su picili :D

tor 20.11.2002. 13:33

A ja se mogu smijati svima...:D
Šala, nemojte sad svi po meni.

pinsla 20.11.2002. 17:40

Kaj ste se svo odmah tolko rasrdili pa sve sam to zamislio kao šalu!!!:D
A uostalom meni se može smijat ko god hoće jer kolko sam ja imao frki i problema s kompovima to valjda nije nitko! Tak da mi je to sve kaj vam se događa nekak simpa!!!:) :) :)
A kaj se tiče drajvera opet ponavljam po mome mišljenju nvidijini drajveri nisu više tolko superiorni u odnosu na atijeve!

dpajur 21.11.2002. 12:37

evo ponukan iskustvima sa gainwardovom geforce cetvorkom razmisljao sam kupit drugu graficku, ovu poslat na servis, i cim se vrati ju prodat.

normalno, ako ne nvidia, sto ti drugo ostaje nego ati. pogledam cijene novih radeona i padnem u nesvjest. radeon 9500pro je za 100 eura skuplji od onog sto sam ja platio geforce cetvorku pred 4 mjeseca!! pa ko je tu lud? jos k tome dodaj da waterblockovi nisu kompatibilni, pa mi treba jos 50 eura za waterblock za ati-ja..

kuzim ja, za waterblock nije kriv ati.. ali kartica u istoj klasi da dodje 100 eura vise, sto je nekih 35% vise.. pa nisu normalni. :(

Jelc 21.11.2002. 14:17

Ja gledao cijene R9500PRO,oko 200e?
A ona bude u rangu TI4400-otprilike

A,da...cijene...
Čisto sumnjam da budu oni šupci iz ATI-ja snižavali cijene dok NVidia ne izda svoje kartice

Guzičari:fuming:

Elven 21.11.2002. 21:06

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ja gledao cijene R9500PRO,oko 200e?
A ona bude u rangu TI4400-otprilike

A,da...cijene...
Čisto sumnjam da budu oni šupci iz ATI-ja snižavali cijene dok NVidia ne izda svoje kartice

Guzičari:fuming:

slazem se. ali kada gledas sa ekonomske strane, tj iz pozicije ATijevog managmenta, zasto bi snizavali cijene kada nisu prisiljeni na to? mislim i ja bi rado da ih snize, pogotov jer namjeravam kupit karticu, i cekam da cijene padnu jer sam dekinitiran, ali budimo realni, i nemojmo pljuvati po ATiju. Ponasaju se upravo onako kako bi se ponasalo 99% firmi na njihovom mjestu.

pinsla 21.11.2002. 22:02

Citiraj:

Originally posted by elven
slazem se. ali kada gledas sa ekonomske strane, tj iz pozicije ATijevog managmenta, zasto bi snizavali cijene kada nisu prisiljeni na to? mislim i ja bi rado da ih snize, pogotov jer namjeravam kupit karticu, i cekam da cijene padnu jer sam dekinitiran, ali budimo realni, i nemojmo pljuvati po ATiju. Ponasaju se upravo onako kako bi se ponasalo 99% firmi na njihovom mjestu.
Je u pravu si. Ima tu još jedan stvar ja još uvijek vjerujem da je ono kaj je skuplje i kvalitetnije i bolje. Druga je sad stvar kaj za to nemamo para:)
Pogledaj samo kaj se dogodilo sa ti 4200 kad je pojeftinila i ušla u masovnu proizvodnju odmah su sranja s tim karticama. Slično je bilo i sa R 8500. A nisam baš čuo za velke probleme sa ti 4600.
Kužite kaj hoću reć, kad kupiš puno skuplju kartciu, ipak je to manja serija i veća vjerojatnost da su napravili bolja testiranja i da kartica stvarno radi ko zmaj.

Jelc 21.11.2002. 22:29

Pa baš bi i mogli malo prije krenut sa rušenjem cijena...
Ak niš drugo da malo prošire bazu korisnika
Za još dosta škvadre je ATI baba-roga,zbog opjevanih drivera:D

pinsla 21.11.2002. 22:50

Citiraj:

ma kaj rušenje cijena ja sam za to da nama koji smo vlasnici barem dvije atijevke dosad, daju 9700 besplatno!!:D :D :D
Jel pošteno??:)
A kaj se tiče drajvera, ja i ti znamo da rade! Dobro možda ponekad i ne rade ali barem nije ti nikad dosadno!!:D :D

Elven 22.11.2002. 12:20

Citiraj:

opet si u pravu. ali to o cemu ti pricas je dijametralno suprotan princip managmenta od prije spomenutog. jednako kao u npr. ugostiteljstvu. Je li bolje stavit pizzu po 20kn pa da napunis "restoran" sa malim cijenam i zaradjujes na kvantiteti provizije, ili stavis 40kn i "restac" ti je uvijek poluprazan, ali zaradjujes na kvaliteti cijena. Dva pristupa koja naravno ovise o tvom kapacitetu restaca, ili tvornica i naravno procijenama tvojih analiticara. Kada bi uvijek bilo kristalno jasno sta donosi vecu zaradu, manageri bi bili mala djeca i ne bi imali ovakve place kakve imaju. :beer: za sve postene managere na svijetu, koji misle na svoje kupce

igsablja 22.11.2002. 14:26

Citiraj:

Originally posted by elven
opet si u pravu. ali to o cemu ti pricas je dijametralno suprotan princip managmenta od prije spomenutog. jednako kao u npr. ugostiteljstvu. Je li bolje stavit pizzu po 20kn pa da napunis "restoran" sa malim cijenam i zaradjujes na kvantiteti provizije, ili stavis 40kn i "restac" ti je uvijek poluprazan, ali zaradjujes na kvaliteti cijena. Dva pristupa koja naravno ovise o tvom kapacitetu restaca, ili tvornica i naravno procijenama tvojih analiticara. Kada bi uvijek bilo kristalno jasno sta donosi vecu zaradu, manageri bi bili mala djeca i ne bi imali ovakve place kakve imaju. :beer: za sve postene managere na svijetu, koji misle na svoje kupce
Zavisi kakva je i kolika pizza :D :D :D

Jelc 22.11.2002. 14:34

Pa...baš sam si nekaj razmišljao-ipak postoji šansa da ATI malo skulira cijene...ali

Za veljaču je ATI najavio nove kartice delane u 13 mikronskoj tehnologiji
Istina tek za 9700...ali

Ma meni se sve vidi da nas i jedni i drugi onak lagano...:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:37.