|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
factory (service) menu za televizore
imam blesavi sharpov tv kojemu fali jedna bitna opcija, pa sam ga u dogovoru sa sharp serviserom odnio u jedan lokalni servis, gdje je lik ispred mene ušao u factory menu i podešavao onako kako sam mu rekao da želim. probao sam pratit kako se ulazi ali je prebrzo stiskao botune na daljinskom i nisam polovio. po netu se svugdje piše da se tv ugasi, vadi iz struje, drže botuni na njemu i takve gluposti. meni servisni menu treba samo za korekciju backlight-a, a serviser mi nije htio reći kako se ulazi u service menu ![]() zna netko? radi se o sharp aquos led tv-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Probaj iskopati service manual na netu, pazi da je za tvoj model / šasiju (kako vole označavati). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Probaj ovo za SERVICE MODE Press “MENU” on the remote, wait until the menu appears and then slowly type 9, 9, 9, 2, 2, 2
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ah zašto, za backlight bi i mogao biti dostupan useru, međutim u service menu bude opcija koje su "opasne" tj. možeš napraviti štetu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Kod mene na Grundingu je ovako: Stisnut tipku MENU pa 8500 Za podesavanje bilo cega iz service menu-a odabrati navigacijom gore-dolje sta se vec zeli pa 2356. Mora negdje na netu biti kakav info sam ne prckaj tamo gdje pise Inverter jer bus imao tona sa crnom slikom a nes ni Menu vise moci vidjeti ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
HA, naštocao sam ga. menu 1147. neću istraživati čemu sve one opcije služe, bitno da imam backlight regulaciju. sad sam ECO smanjio na 10 i manje više se poklapa s mojim laptopom na min brightness, tj mogu ga normalno gledat u gotovo mračnoj prostoriji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|