|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Technicolor TG 789 T Com
Pozdrav. Nabavio sam ovaj router.Gore je T Com sw.Po specifikacijama podržava vdsl2, meni se nikako ne spaja na adsl....Na vdsl2 profilu sam.Ima li pomoći? Čini mi se po specifikacijama dobar router |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Trebaš provjeriti / postaviti ispravne parametre konekcije. Kažeš da je unutra T-Com sw, ali vjerojatno za / sa DE postavkama, kod nas su drugačije. E sad koliko je "otvoren" za izmjene ili će trebati "roniti" za odraditi potrebno ... je pitanje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ali je sw za Tcom Hr.Pred jedno cca godinu i pol HT je dijelio taj router poslovnim korisnicima |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Opet može biti da su poslovne korisnike spajali sa drugačijim parametrima u odnosu na home vulgaris. Primjera radi, T-Com vulgaris na Vdsl za internet konekciju ide Vlan=1203. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Imaš nekakvu ideju, kako da ga probam podignuti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Ako je otvoren / otključan i/ili imaš administratorske ovlasti (bude više usera sa različitim ovlastima), onda vidi šta vidiš kroz web konfig, šta kroz CLI. Kao zadnja varijanta je ako imaš Backup & Restore da na komp spremiš konfig (čuveni user.ini) pa se da u njemu provjerimo - popravimo parametre ako se može. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Hvala ti, budem sutra pogledao.Pokušavam doći do admin user-a. Nema nažalost back up & restore, to ima u otvorenoj verziji ovako mu izgleda sučelje: ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 08.07.2016. u 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Znači da treba "doznat" administrator pass ili nekako drugačije "upasti". Kad to uspiješ onda će se lako provjeriti / korigirati parametre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
da ga probam fleshnuti na izvorni fw? |
![]() |
![]() |
|
|