![]() |
Technicolor TG 789 T Com
Pozdrav.
Nabavio sam ovaj router.Gore je T Com sw.Po specifikacijama podržava vdsl2, meni se nikako ne spaja na adsl....Na vdsl2 profilu sam.Ima li pomoći? Čini mi se po specifikacijama dobar router |
Trebaš provjeriti / postaviti ispravne parametre konekcije.
Kažeš da je unutra T-Com sw, ali vjerojatno za / sa DE postavkama, kod nas su drugačije. E sad koliko je "otvoren" za izmjene ili će trebati "roniti" za odraditi potrebno ... je pitanje. |
ali je sw za Tcom Hr.Pred jedno cca godinu i pol HT je dijelio taj router poslovnim korisnicima
|
Opet može biti da su poslovne korisnike spajali sa drugačijim parametrima u odnosu na home vulgaris.
Primjera radi, T-Com vulgaris na Vdsl za internet konekciju ide Vlan=1203. |
Imaš nekakvu ideju, kako da ga probam podignuti?
|
Ako je otvoren / otključan i/ili imaš administratorske ovlasti (bude više usera sa različitim ovlastima), onda vidi šta vidiš kroz web konfig, šta kroz CLI.
Kao zadnja varijanta je ako imaš Backup & Restore da na komp spremiš konfig (čuveni user.ini) pa se da u njemu provjerimo - popravimo parametre ako se može. |
Hvala ti, budem sutra pogledao.Pokušavam doći do admin user-a.
Nema nažalost back up & restore, to ima u otvorenoj verziji ovako mu izgleda sučelje: http://i64.tinypic.com/wimzr4.png |
Znači da treba "doznat" administrator pass ili nekako drugačije "upasti".
Kad to uspiješ onda će se lako provjeriti / korigirati parametre. |
da ga probam fleshnuti na izvorni fw?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:16. |