|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Može on to i iz drugih browsera tipa Opera... nego ne kužim što hoćeš napraviti? Firefox bookmarke drži u bookmarks.html fileu, a on se nalazi u nekom od profila. Npr (XXX ti ovisi o konfiguraciji): "XXX:\Documents and Settings\XXX\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XXX\bookmarks.html"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda staviš u IE pa u Flock, jedino ćeš morat prepravljat neke znakove tipa "&" i "/".
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Nisam imao pojma za Flock. Idem ga skinuti pa ti javim što trebaš napraviti. Ajd' vidi jel ima nešto tipa: Bookmarks > Manage Bookmarks > File > Import
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Jel najnovija verzija 0.5.0?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Pa cijela shema je u tome da imaš dinamičke favorite koji ti stoje na serveru. Ak to ne želiš, koristi neki normalni browser. Taj Flock je po meni ionak samo za blog brijače. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
Skinuo sam i sad ti mogu reći da možeš samo ručno unositi jedan po jedan "favorite" ![]()
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ima zgodno sucelje, makar i firefox ima brdo extenzija, sam koristiim noia extreme. a to sa bookmarkovima je gluparija. no svejednu cu ga ostaviti. cisto tako. ![]()
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Ja sam ga odmah maknuo, nisam mogo podnijet to s favoritima. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Koliko vidim, ja ga neću niti instalirati ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|